Vélemények


incash_mentamarketing_velemenyek

InCash – Petrovics András

“Köszönöm segítségeteket a Google ADS kampányunk és a banner grafikák kivitelezésében. A jövőben is szívesen bízunk meg benneteket, mert minden gördülékenyen ment és nagyon elégedettek vagyunk az elvégzett munkával.”

Tovább
csh_mentamarketing_velemenyek

CSH – Németh Anita

“Már a második héttől, ha bármilyen új, megoldandó feladat talált meg, automatikusan őket kerestem. És mivel mindent extra gyorsan megoldanak, rugalmasak, kedvesek, így azt hiszem elmondhatom: FÜGGŐSÉGET OKOZNAK! Edina, KÖSZÖNÖM!”

Tovább
eurotrip_mentamarketing_velemeny

Eurotrip – Papp Dániel

“Rugalmasan alkalmazkodnak a menet közben elkerülhetetlenül felmerülő új igényeinkhez. A szolgáltatás ár/érték aránya kiváló, a költség tervezhető és rugalmasan alakítható, így nagy terhet vesz le a vállunkról, hogy nem nekünk kell minden feladatot ellátni.”

Tovább
lfpcenter_mentamarketing_velemenyek

LFP Center – Tóth Balázs

“Rugalmasság és gyorsaság jellemezte a közös munkát, mindig szakszerű javaslatokat kaptunk. A végeredménnyel nagyon elégedettek vagyunk, az elképzelésünknek megfelelő, jól működő weboldalt kaptunk, amit nagyon szeretünk!”

Tovább
europapier_mentamarketing_velemenyek

Europapier – Udvarvölgyi Sándor

“Bátran ajánlom a Menta Marketing csapatát minden olyan vállalat számára, akik naprakész, magas minőséget várnak el a partnereiktől. A kért munkákat mindig rendkívül gyorsan kapjuk meg Tőlük és ez csak még tovább fokozza elégedettségünket!”

Tovább
prezentex_mentamarketing_velemenyek

Prezentex – Varga Martin

“Nagyon örülünk, hogy Veletek dolgozhatunk. Mindig naprakészen, a határidőket szigorúan betartva, áldozatos munkát végeztek. Külön köszönet Edinának, aki fáradhatatlanul igyekszik a lehető legtöbbet kihozni nem csak a saját, de a partnerei munkájából is.”

Tovább
europapiernyomdaipapirok_mentamarketing_velemenyek

Europapier Nyomdai Papírok – Kéri Péter

“Szeretnék köszönetet mondani az évek óta tartó kiváló, professzionális szintű együttműködésünkhöz. Őszintén  mondhatom, hogy a legmagasabb szintű odafigyelést, precíz munkát, minden részletre kiterjedő figyelmet és ezért nagyon hálásak vagyunk.”

Tovább
plantaco_mentamarketing_velemenyek

Plantaco – Valentin Alexandra

“Edináékkal nagyon előremutató a munka. Határidőt betartva, precízen és határozott iránymutatásokkal dolgoznak. Rugalmasak és rövid válaszidőkkel segítik a munkánkat. Szakmaiságuk a számokban is megmutatkozik, csak ajánlati tudom őket.”

Tovább
folprint_mentamarketing_velemenyek

Folprint – Horváth Martin

“Sokkal többet kaptunk, mint amire számítottunk. Rendeléseink száma érezhetően megnőtt, új ügyfeleket eredményezve. Profi módon állították fel a Facebook és Instagram csatornáinkat, a Google Ads hirdetésekről nem is beszélve. Köszönjük a munkátokat!”

Tovább
safepay_mentamarketing_velemenyek

Safepay – Dr. Somogyi Zsuzsa

“A Menta Marketing megbízható szolgáltató, akik megrendelésünket gyorsan, nehézségek nélkül teljesítették, és kiválóan kommunikáltak külföldi partnereinkkel is. Kedves és ügyfél-központú hozzáállásuk miatt szívesen ajánljuk őket mindenkinek.”

Tovább
auroracandle_mentamarketing_velemenyek

Aurora Candle – Udvaros Márk

“Nagy elégedettségünkre szolgált együttműködni a Menta Marketinggel, mert naprakész, szakértő munkájukkal elősegítették cégünk marketingjének kialakítását. Mindig felkészültek, segítőkészek voltak, bármilyen kérdéssel fordultunk hozzájuk. Bátran ajánljuk Őket!”

Tovább
europapierkreativpapirok_mentamarketing

Europapier Kreatív papírok – Murai Gabriella

“Főként hirdetések, reklámszövegek hatásos, figyelemfelkeltő megtervezéséhez kérjük a Menta Marketing tanácsait, szaktudását. Évek óta sok közös sikert könyvelhettünk el, a jövőben is számítunk a Menta Marketing szakértelmére.”

Tovább
patte_mentamarketing_velemenyek

Patte – Takács Vivien

“Sok marketinges cég kipróbálása után Edinánál éreztem először azt, hogy nyugodtan rábízhatom a hirdetéseim kezelését, mert úgy dolgozik a vállalkozásomon, mintha a sajátja lenne. Tökéletes munka határidőre.”

Tovább
europapierhigienia_mentamarketing

Europapier Higiénia – Tordai Szabolcs

“Szinte minden marketing tevékenység beletartozik a profiljukba. Egy-egy projektre kerestünk szakértőt, de most már elmondhatjuk hogy saját marketinges kolléga helyett egy kész csapat támogat minket ezen a fronton, hatékonyabban, gyorsabban.“

Tovább

KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: