mentamarketing_weboldal_lfpcenter

WEBOLDAL

KKV CÉGVEZETŐKRE, RÁD SZABVA

MI MINDENT KAPSZ TŐLÜNK?

Minden szolgáltatásunkat rád, a te cégedre, a te saját igényeidre szabjuk. Tesszük ezt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanarra van szükséged, mint a többi Ügyfelünknek. De segítségképpen most megosztjuk veled, hogy legtöbbször milyen tételekből áll össze Ügyfeleink weboldal csomagja.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

AZ ALÁBBIAKAT AKÁR MIND, VAGY KÜLÖN-KÜLÖN IS KÉRHETED

One Page, WordPress weboldal
UX szemléletű webdesign:

User Experience desing, azaz a felhasználói élmény megtervezésével weboldalad végre alkalmas lesz arra, hogy bevételt termeljen. A webdesign tervezése során a fókuszunk nem csak a termékeden/szolgáltatásodon lesz, hanem a célpiacodon is. A UX szemléletű, élményközpontú webdesign nélkül a weboldaladra kattintók kb. 70%-a sajnos nem fogja teljesíti az általad kitűzött célt (nem iratkozik el, nem kér ajánlatot, nem vásárol, stb.), mert úgy érzi, nem hozzá szólsz, nem az ő problémáival és vágyaival foglalkozol, nem tudja hova kell kattintani, nem érti a folyamatot, stb. Legyen a webdesignod letisztult, átlátható, jól strukturált, lényegretörő, könnyen emészthető és magával ragadó. Így kattintóidnak rengeteg időt és energiát fogsz spórolni, hatékonyan tudod meggyőzni őket arról, hogy Te vagy a legjobb választás számukra. Mi a céged imidzsét sem hagyjuk ki a tervezéskor. A brandépítést is célozva minden olyan információt beépítünk az új webdesing-ba, ami növelni fogja céged hitelét a piacon. A webdesignnal megteremtjük az online marketinged alapjait, hogy az még tovább tudja növelni az oldalad sikerét és a konverziók számát. Ha weboldalad – ahol a konverzióknak, vásárlásoknak meg kellene történnie – alulteljesít, akkor azt a marketing eredménye is megsínyli lassabb eredmények és magasabb költés formájában.

SEO-barát webfejlesztés, SEO admin felület:

SEO = a weboldalad láthatóságának optimalizálása a keresőmotorok számára. A Menta Marketing weboldalai maximálisan megfelelnek a legfrissebb SEO elvárásoknak, trendeknek.  Miért fontos ez? Az emberek 47%-a még mielőtt vásárolna, a Google-ben tájékozódik. A Google-ban keresők 80%-a az első 3 oldal találatai közül választ. Az összes kattintás kb. 56%-a az 1. oldalon található weboldalak között oszlik el, a 2. oldalra csupán kb.19% jut. A Google segítségével keresők 21%-a kattint az 1. helyen található honlapra, 11% a 2. helyre és 8% a 3. helyre. Az első 3 hely tehát kb. 40%-át kapja meg a kattintásoknak. A jó Google rangsorolás elengedhetetlen a forgalom bevonzására. Neked is törekedned kell tehát arra, hogy a Google találataiba kerülj. Mi olyan weboldalt készítünk neked, ami alkalmas lesz a SEO-zásra!

Responsive, rugalmas megjelenés:

A responsive, azaz a különböző képernyőméretekre (pl. okostelefonokra, tabletekre) optimalizált weboldal ma már alapkövetelmény, mégis alig néhány weboldal teljesíti. Pedig még a Google is előrébb sorolja a mobilbarát oldalakat. Ráadásul az okostelefonról indított keresések száma ma már meghaladta a számítógépekét: a keresések felét már a mobile-first index alapján szolgálja ki a Google, így a potenciális látogatóid találati listájukban az esetek több mint 50%-ában a mobiloptimalizált oldalakat fognak látni.

3D hatású, parallax technológia:

A parallax technológia egy különleges képalkotási módszer, amivel többrétegű megjelenítést készítünk, ahol a háttérben található rétegek lassabban mozdulnak el, mint az előtérben találhatóak, így keltünk “Wow” élményű 3D hatást. Ez a technológia elengedhetetlen, ha termékeid/szolgáltatásaid eladásához gyönyörű fotókat szeretnél! Speciális grafikai megoldás, mellyel lenyűgözzük felhasználóidat, megragadjuk a figyelmüket, vonzóbbá, látványosabbá tesszük weboldaladat a versenytársaidnál. Mostantól az oldaladon eltöltött idő jóval tovább tart majd, ami több kattintást és több konverziót is hozhat. Weboldalad azt fogja sugallni: innovatív és naprakész vagy!

Ügyfélbarát admin felület:

Amit pofon egyszerűen tudsz majd használni, így soha többé nem kell a webfejlesztőre várnod, ha azonnal szükséged van egy új landing oldalra, gyors szövegmódosításra, vagy képek feltöltésére.

Konzultáció, start dokumentumok:

A munka megkezdése előtt felmérjük az igényeidet, megismerjük a vállalkozásodat, a céljaidat, a folyamataidat, a termékeidet, szolgáltatásaidat, az eddig kihasználatlan lehetőségeidet. Mi nem ugrunk fejest a kivitelezésbe, hiszen a legfontosabb, hogy közösen fogalmazzuk meg azokat a célokat, amelyeket az új weboldaladdal el szeretnél érni. Ezen célok alapján megkezdjük a tervezést és csak ezt követően állunk neki a kialakításnak.

Dedikált Project Manager: 

Kijelölünk számodra egy Project Managert, aki rengeteg időt és energiát takarít majd meg Neked, hiszen elegendő lesz csak vele egyeztetned céljaidat, kéréseidet, kérdéseidet. 100% kapcsolattartást biztosít számodra összes ágazatunk összes szakemberével. Felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag előzetes megtekintésed és írásos jóváhagyásod után kerül élesítésre. Igen széles szakmai kapcsolatrendszernek köszönhetően igény szerint új területek bevonása is lehetséges lesz a projektedbe.

Versenytárs elemzés (TOP 3):

Alaposan megvizsgáljuk az általad megnevezett TOP 3 versenytársad adott területét, pl. weboldalát, social média oldalait, hirdetéseit, kommunikációját, stb. hogy ez után végre a tiéd lehessen a jobb!

Kulcsszó kutatás (TOP 3):

Az általad meghatározott téma alapján kulcsszó kutatást végzünk és javaslatot teszünk arra a Google TOP 3 kulcsszóra (fő kulcsszó + a hozzá tartozó 2 kapcsolódó kulcsszó), amelyet az adott témával kapcsolatos online anyagaidban (pl. a termékoldaladon) használnod érdemes annak érdekében, hogy a Google organikus találataiban előkelő helyet érhess el és rád találhassanak a téma iránt érdeklődő leendő vevőid.

SEO szövegírás
Nyelvválasztó, többnyelvű weboldal
Weboldal elemzés 
Webtárhely
Domain regisztráció

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

+ 65.000 FT ÖSSZÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SZOLGÁLTATÁS!

Igen, jól látod! Weboldal szolgáltatásunkhoz ajándékba adunk 65.000 Ft összértékű Menta Marketing szolgáltatást is. A részleteket megtalálod a cégedre szabott árajánlatunkban, amit ITT tudsz kérni, méghozzá kötelezettségek nélkül »»»

 

TOVÁBBI 10 VERHETETLEN ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a weboldalad elkészítését egy ügynökségnek, vagy szabadúszó fejlesztőnek.

1. Nálunk NINCS előre fizetés:

sok ügynökség és fejlesztő csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik a teljes díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak és kizárólag azért a munkáért kell fizetned a következő hónap elején, amit az adott hónapban elvégeztünk neked.

2. Nálunk NINCS túlárazás:

a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.

3. Nálunk kiemelt figyelmet kapsz: 

míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!

4. 17 év és 75 ügyfél tapasztalata:

és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, elemzés) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!

5. Komplett szakmai csapat:

nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a weboldalad a lehető legsikeresebb legyen. Közben dedikált Project Managered folyamatosan tartja veled a kapcsolatot, és szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.

6. Titoktartási Garancia: 

Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.

7. Árajánlat 24 órán belül: 

Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.

8. Start akár 48 órán belül: 

Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is a projekted. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki az új weboldaladról érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.

9. Ajándék szolgáltatások akár 65.000 Ft összértékben: 

már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.

10. Számláinkra nem kerül ÁFA:

igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

 

NÉZZ BE A KULISSZÁK MÖGÉ ÉS HIGGY A SAJÁT SZEMEDNEK!

ÍZELÍTŐ A WEBOLDALAINKBÓL:

csh.hu »»»

gctsmartfin.com »»»

csh.sk »»»
mentamarketing_weboldal_csh.sk

lfpcenter.com »»»
mentamarketing_weboldal_lfpcenter_2

mentamarketing_weboldal_mpsz

nova-pay.eu »»»
mentamarketing_weboldal_novapay

mentamarketing.hu »»»


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: