menta_marketing_audit

WEBOLDAL ELEMZÉS

MI AZ A WEBOLDAL ELEMZÉS?

A Menta Marketing weboldal elemzés 17 év és 75 ügyfél tapasztalata alapján készül. Az audit során tehát igazán sokat tapasztalt, biztos kezekbe kerülsz. Szakembereink megvizsgálják, pontosabban a szó szoros értelmében végig bogarásszák, atomjaira szedik a weboldaladat. Több területről, több szakértő, együttesen végzik el ezt az elemzést, és mindegyikük a saját szakmája szerint vizsgálódik. Így a végén szinergia jön létre, és egy olyan dokumentációt kapsz kézhez, amiben több szempontból, de mérnöki pontossággal láthatsz mindent.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED WEBOLDAL ELEMZÉSRE?

Nem hozza az eredményeket a weboldalad és nem tudod hol a hiba? Nem talál meg a célpiacod a Google-ban? Csökkent a weboldaladra érkező érdeklődők száma? Hirdetsz de mégsem jönnek a konverziók? Valószínű, hogy az oldallal van a baj… Sajnos villámgyorsan elavulttá válhat a weboldalad és lehet, hogy már nem felel meg a legfontosabb idei web és Google feltételeknek, trendeknek.

Többéves weboldalak esetén egy alapos elemzés szinte már kötelező, hiszen durván leronthatják az értékesítési statisztikáidat, amit azonnal meg fogsz érezni a bankszámládon. Egy weboldal elemzés ma már épp olyan kötelező vizsgálat, mint a szerviz és a vizsgáztatás az autódnál. Bizonyos időközönként a kocsidat is átnézeted hozzáértő szerelőkkel, hogy biztonságosan közlekedhess vele tovább. Élet halál kérdése!

Ahhoz, hogy komoly és fenntartható eredményeket érhess el az online világban, tisztában kell lenned azzal, hogy mik a hibák, amiket feltétlenül és azonnal orvosolnod kell, és mik azok a lehetőségek, amiket érdemes még kihasználnod. Az általunk készített weboldal elemzés egy olyan aktuális képet fog adni a weboldaladról, ami pontos iránymutatást nyújt a jövőre nézve.

Weboldalak vizsgálatára égetően nagy szükség van, hiszen sajnos a web szakma felhígulása miatt számtalan olyan weboldallal találkozunk nap mint nap, melyek minden szakértelem és stratégia nélkül készültek. Egyáltalán nem felelnek meg a web + design + Google elvárásoknak, ezért borzasztóan rosszul teljesítenek.

A vizsgálatunk és javítási javaslataink elsődleges célja tehát: a weboldalad teljesítményének javítása. Azonban számtalan egyéb hozadéka is lesz. A weboldaladdal kapcsolatos optimalizálásra vonatkozó javaslataink egy jövőbeli vagy akár egy már most futó Google Ads, vagy Facebook hirdetési kampány hatékonyságát is javítani fogják. Ügyfeleink nagy örömére a Google rangsorban is szép fejlődéseket tapasztalunk, tehát a SEO keresőoptimalizálás teljesítménye is javulni fog.

KINEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK A WEBOLDAL AUDITOT?

A tökéletes időszak a cégen belüli rendrakásra, így a weboldal felülvizsgálatára és javítására: a MOST! Egy olyan átfogó weboldal elemzés csomagot teszünk most elérhetővé a magyar kkv szektor számára, amit már számtalan projektünk kezdő lépéseként használtunk a hibák feltárására és a profit gyors növelésére. Most azonban igénybe vehetik azok is, akik még nem ügyfeleink.

A magyar KKV szektorból azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik:

– nincsenek tisztában a weboldaluk jelenlegi állapotával és szeretnének szakszerű, mindenre kiterjedő válaszokat

– a weboldaluk hibáinak feltárása mellett szeretnének komplett és konstruktív javaslatcsomagot kézhez kapni

– a jelenleginél több látogatót és potenciális érdeklődőt szeretnének a Google keresőjéből

– akik szeretnének egy olyan weboldalt, ami végre megfelel az aktuális SEO trendeknek

– terveznek a jövőben Google Ads és más érdeklődőszerző hirdetéseket futtatni és ehhez profi weboldalra van szükségük

– egy új weboldala esetén szeretnék a lehető legjobb alapokkal kezdeni.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

A WEBOLDAL ELEMZÉS DOKUMENTÁCIÓ

Egy olyan, többoldalas, részletes, átfogó, valós tény adatokat tartalmazó dokumentumot fogsz kézhez kapni, amit több szakértőnk készít el neked. Megtalálsz benne minden vizsgálati eredményt az oldal gyenge pontjairól, és persze pontos szakmai javaslatokat is a hibák javítására.

HOGYAN ZAJLIK A WEBOLDAL ELEMZÉS?

1. Rendeld meg a WEBOLDAL ELEMZÉS szolgáltatást az alábbi űrlap kitöltésével (ŰRLAP HAMAROSAN! Addig megrendelésedet az info@mentamarketing.hu e-mail címre adhatod le)!

2. A megrendelésed után 48 órán belül megkapod tőlünk e-mailben a cégedre szabott start dokumentumot, melyben irányított kérdéseket kell megválaszolnod és a kért adatokat/anyagokat elektronikusan elküldened nekünk.

3. Amint megkaptuk tőled a kitöltött start dokumentumot és a kért anyagokat, meg is kezdjük weboldalad elemzését.

4. E-mail postafiókodban fog várni a teljes audit dokumentuma 5 munkanapon belül, melyben bemutatjuk a vizsgálat során tapasztalt hiányosságokat, illetve javítási és megvalósítási javaslatokat adunk.

IDŐTARTAM

5 munkanap

IRÁNYÁR

49.000 Ft. Sőt! A Menta Marketing alanyi adó mentes vállalkozás, azaz számláinkra nem kerül ÁFA felszámításra. KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

FIZETÉS

Szolgáltatásaink fizetését kényelmes, egyszerű, gyors, biztonságos és utánkövethető banki átutalással intézheted.

ÍZELÍTŐ A MUNKÁINKBÓL:

menta_marketing_zoldnyomda_weboldal_elemzes_7

menta_marketing_weboldal_elemzes

 

 

 

menta_marketing_folprint.de_weboldal_elemzes_3

 

menta_marketing_auroracandle_marketing_tanacsadas_1

menta_marketing_folprint_weboldal_elemzes_6

 


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: