menta_marketing_weboldal_elemzes

WEBOLDAL ELEMZÉS

MI AZ A WEBOLDAL ELEMZÉS?

A Menta Marketing weboldal elemzés 16+ év és 70+ ügyfél tapasztalata alapján készül. Az audit során tehát igazán sokat tapasztalt, biztos kezekbe kerülsz. Szakembereink megvizsgálják, pontosabban a szó szoros értelmében végig bogarásszák, atomjaira szedik a weboldaladat. A legjobb, ha több területről együttesen végzik el ezt az elemzést, és mindegyikük a saját szakmája szerint vizsgálódik. Éppen ezért nálunk több szakértő fog dolgozni a weboldaladon, így a végén szinergia jön létre, és egy olyan dokumentációt kapsz kézhez, amiben több szempontból, de mérnöki pontossággal láthatsz mindent.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED WEBOLDAL ELEMZÉSRE?

Nem hozza az eredményeket a weboldalad, de nem tudod hol a hiba? Nem talál meg a célpiacod a Google-ban? Csökkent a weboldaladra érkező érdeklődők száma? Hirdetsz de mégsem jönnek a konverziók? Valószínű, hogy a weboldaladdal van a baj… Sajnos villámgyorsan elavulttá válhat a weboldalad és lehet, hogy már nem felel meg a legfontosabb idei web és Google feltételeknek, trendeknek. Többéves weboldalak esetén egy alapos elemzés szinte már kötelező, hiszen durván leronthatják az értékesítési statisztikáidat, amit azonnal meg fogsz érezni a bankszámládon. Egy weboldal elemzés ma már épp olyan kötelező vizsgálat, mint a szerviz és a vizsgáztatás az autódnál. Bizonyos időközönként a kocsidat is átnézeted hozzáértő szerelőkkel, hogy biztonságosan közlekedhess vele tovább. Élet halál kérdése! Mindössze 5 munkanap, és e-mail postafiókodban fog várni weboldalad teljes körű elemzése.

Ahhoz, hogy ma komoly és fenntartható eredményeket érhess el az online világban, tisztában kell lenned azzal, hogy mik azok a hibák, amiket feltétlenül és azonnal orvosolnod kell, és mik azok a lehetőségek, amiket érdemes még kihasználnod. Az általunk készített weboldal elemzés egy olyan aktuális képet fog adni a weboldaladról, ami pontos iránymutatást nyújt a jövőre nézve.

Weboldalak vizsgálatára égetően nagy szükség van, hiszen sajnos a web szakma felhígulása miatt számtalan olyan weboldallal találkozunk nap mint nap, melyek minden szakértelem és stratégia nélkül készültek. Egyáltalán nem felelnek meg a web + design + Google elvárásoknak, ezért borzasztóan rosszul teljesítenek.

A vizsgálatunk és javítási javaslataink elsődleges célja tehát: a weboldalad teljesítményének javítása. Azonban számtalan egyéb hozadéka is lesz, hiszen a weboldaladdal kapcsolatos optimalizálásra vonatkozó javaslataink egy jövőbeli vagy akár egy már most futó Google Ads, vagy Facebook hirdetési kampány hatékonyságát is javítani fogják. Ügyfeleink nagy örömére a Google rangsorban is szép fejlődéseket tapasztalunk. Tehát a hirdetési kampányaid és a SEO keresőoptimalizálás teljesítménye is mind mind javulni fog a Menta Marketing weboldal elemzésének köszönhetően.

KINEK ÉS MIKOR AJÁNLJUK A WEBOLDAL FELÜLVIZSGÁLATOT?

A tökéletes időszak a cégen belüli rendrakásra, így a weboldal felülvizsgálatára és javítására: a MOST! Egy olyan átfogó weboldal elemzés csomagot teszünk most elérhetővé a magyar kkv szektor számára, amit már számtalan projektünk kezdő lépéseként használtunk a hibák feltárására és a profit gyors növelésére. Most azonban igénybe vehetik azok is, akik még nem ügyfeleink.

A magyar KKV szektorból azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik:

– nincsenek tisztában a weboldaluk jelenlegi állapotával és szeretnének szakszerű, mindenre kiterjedő válaszokat kapni
– a weboldaluk hibáinak feltárása mellett szeretnének komplett és konstruktív javaslatcsomagot kézhez kapni
– a jelenleginél több látogatót és potenciális érdeklődőt szeretnének a Google keresőjéből
– akik szeretnének egy olyan weboldalt, ami végre megfelel az aktuális SEO trendeknek
– terveznek a jövőben Google Ads és más érdeklődőszerző hirdetéseket futtatni és ehhez profi weboldalra van szükségük
– egy új weboldala esetén szeretnék a lehető legjobb alapokkal kezdeni.

A WEBOLDAL ELEMZÉS TARTALMA

Amit ma, a világ SEO szakértői a Google rangsorolási irányelvei közé sorolnak, azt mi mind megvizsgáljuk:

 1. betöltési sebesség
 2. sebesség teszt mobil, asztali
 3. mobilbarát teszt, oldalbetöltési problémák feltárása
 4. responsive teszt, mobil, tablet, asztali előnézet
 5. SEO elemzés
 6. találati lista előnézet
 7. meta tagok és tartalom, oldal neve, oldal leírása, oldal kulcsszavai, OG Meta tagok, Dublin Core vizsgálat, Heading tagok, képek, szöveg/HTML arány, Flash tartalom, beágyazott keret, e-mail cím spam veszély, elavult HTML tagok, Google PageRank, Alexa Rank
 8. tartalmi linkek, link minősége, aláhúzásjelet tartalmazó URL, oldal linkek (belső, külső)
 9. tartalmi szavak, szófelhő, relevancia
 10. mobil eszközök, mobil és tablet előnézet, mobil optimalizálás, Apple ikon, Meta Viewport Tag, Flash tartalom
 11. használhatóság, URL minőség, URL IP cím, URL átirányítás, favicon, nyomtatóbarát stílusalap, oldaltérkép, robot.txt fájl, analitika kód
 12. dokumentum tulajdonságai, dokumentum típusa, karakterkódolás, oldal nyelve, W3C érvényesség
 13. dokumentum sebessége, sebesség optimalizálása
 14. SSL tanúsítvány, 404-es oldal, oldaltérkép
 15. sebesség, szerver válaszidő, HTTP források, megjelenést gátló Javascript és CSS források, Gzip
 16. konkrét optimalizálási és javítási javaslatok

A WEBOLDAL ELEMZÉS DOKUMENTÁCIÓ

Egy olyan, többoldalas, részletes, átfogó, valós tényadatokat tartalmazó dokumentumot fogsz kézhez kapni, amit több szakértőnk készít el neked. Megtalálsz benne minden vizsgálati eredményt az oldal gyenge pontjairól, és persze pontos szakmai javaslatokat is a hibák javítására.

HOGYAN ZAJLIK A WEBOLDAL ELEMZÉS?

 1. Kattints IDE és kérd részletes, személyre szabott árajánlatunkat »»» melyet 24 órán belül küldünk is neked.
 2. Rendeld meg a WEBOLDAL ELEMZÉS szolgáltatást! Az árajánlat mellé csatolni fogjuk Neked a megrendelő lapot, ezt csak ki kell töltened és visszaküldened nekünk az info@mentamarketing.hu e-mail címre. Ennyi az egész!
 3. A megrendelésed után 48 órán belül megkapod online a cégedre szabott audit dokumentumát, melyben irányított kérdéseket kell megválaszolnod és a kért adatokat/anyagokat elektronikusan elküldened nekünk. Közben megkezdjük a weboldalad elemzését.
 4. 5 munkanapon belül e-mail postafiókodban lesz a teljes audit dokumentuma, melyben bemutatjuk a vizsgálat során tapasztalt hiányosságokat, illetve  javítási és megvalósítási javaslatokat adunk. Ha szeretnéd, egy Skype meeting során át is beszéljük veled közösen.

IDŐTARTAM

Mindössze 5 munkanap.

A LEGJOBB ÁR, A LEGJOBB BEFEKTETÉS A SIKEREDBE:

Irányár: 49.000 Ft. Sőt! A Menta Marketing alanyi adó mentes vállalkozás, azaz számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra, így a fenti ár végösszegnek tekinthető. + 65.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás az árajánlatban! A részletekért kattints IDE »»»

FIZETÉS

Szolgáltatásaink fizetését kényelmes, egyszerű, gyors, biztonságos és utánkövethető banki átutalással intézheted.

START AKÁR 48 ÓRÁN BELÜL

A megrendelés után akár már 48 órán belül el is indulhat a közös munka. Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki az érkező új érdeklődőket.

ÍZELÍTŐ A MUNKÁINKBÓL:

menta_marketing_folprint_weboldal_elemzes_2
menta_marketing_europapier_weboldal_audit_4menta_marketing_folprint.de_weboldal_elemzes_6menta_marketing_zoldnyomda_weboldal_elemzes_10


KÉRD SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatások 65.000 Ft értékben: