menta_marketing_social_media

SOCIAL MEDIA

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT KKV CÉGVEZETŐKRE, RÁD SZABVA:

A Social Media, a Facebook és az Instagram kezelése ma már önálló szakma, több éves mély tapasztalatot és folyamatos továbbképzést követel. Ezért nem is csoda, hogy sok kkv vezető vért izzad miattuk, csak viszi a pénzüket, nem látják, hol a hiba, hogyan lehetne másképpen, jobban csinálni, úgy, hogy valós, kézzel fogható eredményt és profitot hozzon a cégüknek. Ne érezd magadat hibásnak emiatt! Hiszen honnan is tudhatnád, hogyan kell ezt profin csinálni, nem tanította meg neked senki és ami még fontosabb: nem a te feladatod a Facebookot és az Instagramot managelni. Neked, cégvezetőként teljesen más prioritásaid vannak!

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

Már több, mint 6 millióan használják Magyarországon aktívan a Facebookot, és naponta átlagosan 1,5-2 órát töltenek ezen a social media oldalon. A te célpiacod is közöttük van. Itt az ideje, hogy végre a te cégedet is megismerjék és új érdeklődőket/vevőket szerezhess!

Nálunk előre meghatározhatod a postok és hirdetések mennyiségét, akár havonta is. Nincsenek rejtett költségek, apró betűs részek: minden hónap elején pontosan annyit fizetsz, ahány postot és hirdetést kértél az előző hónapban. Így pontosan tudsz kalkulálni, tervezni, hiszen mindent előre megbeszélünk.

 

FACEBOOK HIRDETÉS MANAGEMENT »»»

FACEBOOK POST MANAGEMENT »»»

INSTAGRAM HIRDETÉS MANAGEMENT »»»

INSTAGRAM POST MANAGEMENT »»»

iOS 14 FACEBOOK FIÓK FELKÉSZÍTÉSE »»»

 

MI MINDENT KAPSZ TŐLÜNK?

Minden szolgáltatásunkat rád, a te cégedre, a te saját igényeidre szabjuk. Tesszük ezt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanarra van szükséged, mint a többi Ügyfelünknek.

TOVÁBBI 12 VERHETETLEN ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a Social Media kampányaidat egy marketing ügynökségnek, vagy marketingesnek.

1. Nálunk NINCS minimális havi hirdetési költségkeret:

sok ügynökség csak minimum 100.000 Ft-os havi hirdetési költség esetén áll szóba veled. Nálunk akár kis költséggel is indulhat a hirdetésed és ráérsz majd csak akkor növelni, ha már szépen jönnek az eredményeid (és a bevételed).

2. Nálunk NINCS minimum megbízási időtartam:

sok ügynökség csak minimum 3-6 hónapra aláírt szerződés után kezdi meg veled a munkát. Nálunk ilyen megkötés sincs! Rövid távra, akár egy rövidebb, havi együttműködésre is felkérheted szakértőinket.

3. Nálunk NINCS előre fizetés:

sok ügynökség csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik legalább az első havi management díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak és kizárólag azért a munkáért kell fizetned a következő hónap elején, amit az adott hónapban elvégeztünk neked.

4. Nálunk NINCS túlárazás:

a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.

5. Nálunk kiemelt figyelmet kapsz: 

míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!

6. 16+ év és 70+ ügyfél tapasztalata:

és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, audit) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ez temérdek Social Media kampányt, sok száz óra aktív munkát, rengeteg eredményt és profitot jelent Ügyfeleinknek. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!

7. Komplett szakmai csapat:

nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a Social Media kampányaid a lehető legsikeresebbek legyenek. Szövegírónk és Grafikusunk a Marketingesünk iránymutatásai alapján készítik el a postjaidat, hirdetéseidet, méghozzá a havi marketing kampányaiddal összhangban. Dedikált Project Managered folyamatosan tartja veled a kapcsolatot, a hirdetéseidért pedig Social Media Managerünk felel. Szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.

8. 100% Elégedettségi + Titoktartási Garancia: 

Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is! Ezért vállaljuk, hogy ha a közös munka 1. hónapjának végén nem vagy elégedett, azaz nem végeztük el azt a munkát, amit szerződésben vállaltunk, akkor az 1. hónap management díját nem kell kifizetned. Ezt azért merjük ilyen bátran felajánlani, mert a munkánknak hála még soha egyik ügyfelünk sem kérte ezt tőlünk. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.

9. Árajánlat 24 órán belül: 

Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének, és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.

10. Start akár 48 órán belül: 

Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is élesben a kampányod. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.

11. Ajándék szolgáltatások 65.000 Ft összértékben: 

már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.

12. Számláinkra nem kerül ÁFA:

igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

 

NÉZZ BE A KULISSZÁK MÖGÉ ÉS HIGGY A SAJÁT SZEMEDNEK!

ÍZELÍTŐ A SIKERES SOCIAL MEDIA KAMPÁNYAINKBÓL:

menta_marketing_social_media_csh


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: