menta_marketing_seo_szovegiras

SEO SZÖVEGÍRÁS

SEO SZÖVEGÍRÁS
KKV CÉGVEZETŐKRE, RÁD SZABVA:

A SEO szövegírás ma már egy önálló szakma, több éves mély szakmai tapasztalatot, aktív gyakorlatot és folyamatos továbbképzést követel. Ezért nem is csoda, hogy sok kkv vezető vért izzad pl. a weboldal szövegei, vagy éppen a hirdetés szövegei miatt, csak viszi a pénzüket, nem látják, hol a hiba, hogyan lehetne másképpen, jobban csinálni, úgy, hogy valós, kézzel fogható eredményt és profitot hozzon a cégüknek. Ne érezd magadat hibásnak emiatt! Hiszen honnan is tudhatnád, hogyan kell ezt profin csinálni, nem tanította meg neked senki és ami még fontosabb: nem a te feladatod a szövegeket elkészíteni. Neked, cégvezetőként teljesen más prioritásaid vannak!

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

SEO SZÖVEGÍRÁS, ONLINE TARTALMAK:

 • teljes weboldal szövegek
 • termékoldal, szolgáltatás oldal szövegek
 • hirdetés szövegek, pl.: Google Ads és Facebook hirdetések
 • blog, hír szövegek
 • hírlevél, EDM, automata e-mail szövegek
 • banner szövegek, pl.: Google Ads bannerek
 • stb.

SZÖVEGÍRÁS, OFFLINE TARTALMAK:

 • újságcikk
 • pr cikk
 • katalógus, brosúra
 • sales segédanyagok
 • szórólap
 • stb.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

MI MINDENT KAPSZ TŐLÜNK?

Minden szolgáltatásunkat rád, a te cégedre, a te saját igényeidre szabjuk. Tesszük ezt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanarra van szükséged, mint a többi Ügyfelünknek. De segítségképpen most megosztjuk veled, hogy miket kérnek Ügyfeleink SEO szövegíráskor:

AZ ALÁBBIAKAT AKÁR MIND, VAGY KÜLÖN-KÜLÖN IS KÉRHETED:

Konzultáció, start dokumentumok:

a munka megkezdése előtt felmérjük az igényeidet, megismerjük a vállalkozásodat, a céljaidat, a folyamataidat, a termékeidet, szolgáltatásaidat, az eddig kihasználatlan lehetőségeidet, hogy olyan profi szövegek készülhessenek, mintha csak te írtad volna őket – a mi szaktudásunkkal.

Versenytárs elemzés:

alaposan megvizsgáljuk az általad megnevezett TOP 3 versenytársad szövegeit, kulcsszavait és kommunikációját, hogy a te szöveged lehessen a legjobb.

Kulcsszó kutatás, kulcsszó elemzés:

végre megtudhatod, melyek azok a kulcsszavak, releváns kifejezéseket, amelyeknek köszönhetően ügyfeleid eljutnak hozzád, a termékeidhez/szolgáltatásaidhoz. Ezekkel kell a Google találati lista élére kerülnöd, ezekről kell a weboldaladnak szólnia. Éppen ezért a kulcsszókutatás a Google Ads hirdetések és a SEO szövegírás esetén is az első és legfontosabb lépések között szerepel.

Weboldal elemzés:

feltárjuk weboldalad hibáit és javítási javaslatokat teszünk annak érdekében, hogy ne veszíts több érdeklődőt. Így a SEO szövegek a lehető legtöbb konverziót érhetik el, a lehető legjobb kattintási költségen, a lehető legtöbb profitot termelve neked!

Kampányterv, stratégia, kommunikációs naptár:

mi nem csupán megírunk egy szöveget a weboldaladra, hanem komplett, hosszú távú marketing stratégiában gondolkozunk veled. Így az új szöveged tökéletesen illeszkedni fog a marketing stratégiádba és szinergiát létrehozva végre egymást támogatják majd a tartalmaid. Mindent előre megtervezünk, így biztos lehetsz abban, hogy csak és kizárólag olyan tartalom fog előzetes megtekintésed és jóváhagyásod után a célpiacod elé kerülni, amellyel teljesen azonosulni tudsz.

Dedikált Project Manager: 

kijelölünk számodra egy Project Managert, aki rengeteg időt, energiát és költséget takarít majd meg Neked. Elegendő lesz csak vele egyeztetned céljaidat, kéréseidet, kérdéseidet. 100% kapcsolattartást biztosít számodra összes ágazatunk összes szakemberével. Felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag előzetes megtekintésed és írásos jóváhagyásod után kerül élesítésre. Így teljesen biztos lehetsz abban, hogy csak olyan kommunikációs anyag kerül a célpiacod elé, amivel teljesen azonosulni tudsz. Széles szakmai kapcsolatrendszernek köszönhetően igény szerint új területek bevonása is lehetséges lesz a projektedbe.

Riport és meeting:

az eredményekről havi riportot készítünk neked, melyből feketén fehéren, forintra pontosan látni fogod, hogy milyen eredmények születtek, mekkora árbevételt hozott neked egy-egy weboldal szöveg. Így már sokkal könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet. Majd pedig egy Skype konzultáció során át is beszélünk mindent. Neked csak annyi a dolgod, hogy a tőled jól megszokott minőségben szolgáld ki a Google által szállított új vevőidet!

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

SEO SZÖVEGÍRÁS MÁR 9.000 FT-TÓL
+ 65.000 FT ÖSSZÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SZOLGÁLTATÁS!

Igen, jól látod! SEO szövegírás szolgáltatásunk már 9.000 Ft-tól elérhető a kkv cégvezetők számára. Sőt! Ajándékba adunk mellé 65.000 Ft összértékű Menta Marketing szolgáltatást is. A részleteket megtalálod a cégedre szabott árajánlatunkban, amit ITT tudsz kérni, méghozzá kötelezettségek nélkül »»»

 

TOVÁBBI 13 VERHETETLEN ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a szövegírást egy marketing ügynökségnek, vagy marketingesnek.

Nálunk NINCS minimális rendelési mennyiség:

sok ügynökség csak minimum 100.000 Ft-os havi költség, több szöveg együttes megrendelése esetén áll szóba veled. Nálunk akár egy szöveggel, kis költséggel is indulhat a szövegírás és ráérsz majd csak akkor növelni, ha már szépen jönnek az eredményeid (és a bevételed).

Nálunk NINCS minimum megbízási időtartam:

sok ügynökség csak minimum 3-6 hónapra aláírt szerződés után kezdi meg veled a munkát. Nálunk ilyen megkötés sincs! Rövid távra, akár egy-egy szövegírási munkára is felkérheted szakértőinket.

Nálunk NINCS előre fizetés:

sok ügynökség csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik legalább az első havi management díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak és kizárólag azért a munkáért kell fizetned a következő hónap elején, amit az adott hónapban elvégeztünk neked.

Nálunk NINCS túlárazás:

a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.

Nálunk kiemelt figyelmet kapsz: 

míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!

16+ év és 70+ ügyfél tapasztalata:

és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, audit) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ez temérdek SEO szöveget, sok száz óra aktív munkát, rengeteg eredményt és profitot jelent Ügyfeleinknek. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!

Komplett szakmai csapat:

nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a SEO szövegeid a lehető legsikeresebbek legyenek. Szövegírónk a Marketingesünk iránymutatásai alapján készítik el a szövegedet, méghozzá a marketing stratégiáddal összhangban, Dedikált Project Managered pedig folyamatosan tartja veled a kapcsolatot. Szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.

100% Elégedettségi + Titoktartási Garancia: 

Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is! Ezért vállaljuk, hogy ha a közös munka 1. hónapjának végén nem vagy elégedett, azaz nem végeztük el azt a munkát, amit szerződésben vállaltunk, akkor az adott munka díját nem kell kifizetned. Ezt azért merjük ilyen bátran felajánlani, mert a munkánknak hála még soha egyik ügyfelünk sem kérte ezt tőlünk. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.

Árajánlat 24 órán belül: 

Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének, és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.

Start akár 48 órán belül: 

Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is szövegírás. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.

Ajándék szolgáltatások 65.000 Ft összértékben: 

már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.

Számláinkra nem kerül ÁFA:

igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

 

NÉZZ BE A KULISSZÁK MÖGÉ ÉS HIGGY A SAJÁT SZEMEDNEK!

ÍZELÍTŐ A SIKERES SEO SZÖVEGÍRÁSOKBÓL:


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: