marketing

MARKETING

KKV CÉGVEZETŐKRE, RÁD SZABVA

marketing

MI MINDENT KAPSZ TŐLÜNK?

Minden szolgáltatásunkat rád, a te cégedre, a te saját igényeidre szabunk. Tesszük ezt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanarra van szükséged, mint a többi Ügyfelünknek. De segítségképpen most megosztjuk veled, hogy mikből áll össze Ügyfeleink marketing management csomagja:

AZ ALÁBBIAKAT AKÁR MIND, VAGY KÜLÖN-KÜLÖN IS KÉRHETED:

 • Marketing management: miután a lehető legalaposabban előkészítettünk mindent, a startot követően sem hagyunk magadra. Marketing folyamataid állandó felügyelet alatt lesznek nálunk. Ütemezés, szakszerű kihelyezés, beállítások, optimalizálás, folyamatos management, finomhangolások, ellenőrzés, szükség esetén azonnali közbeavatkozás, visszajelzések/kommentek és akár még az üzenetek kezelése is. A folyamatos optimalizálás során azon leszünk, hogy növeljük az eredményeket, csökkentsük a kampányaid költségét, és így egyre olcsóbban és egyre több érdeklődőt/vevőt szerezzünk neked.
 • Marketing terv
 • Kampány terv: mi nem csupán elindítunk egy hirdetést az aktuális akcióddal kapcsolatban, hanem komplett, hosszú távú marketing stratégiában gondolkozunk veled. Ezért havi kampánytervet is készítünk a marketing folyamataidhoz, ami tökéletesen illeszkedni fog a marketing stratégiádba.
 • Kommunikációs naptár: a marketing aktivitásaid szövegeit és grafikai elemeit előre megtervezzük. Így biztos lehetsz abban, hogy csak és kizárólag olyan tartalom fog előzetes megtekintésed és jóváhagyásod után a célpiacod elé kerülni, amellyel teljesen azonosulni tudsz.
 • Riport és meeting: a marketing eredményekről riportot készítünk neked, melyből feketén fehéren, forintra pontosan látni fogod, hogy milyen eredmények születtek, mekkora árbevételt hozott neked pl. egy-egy hirdetés. Majd pedig egy Skype konzultáció során át is beszélünk mindent. Neked csak annyi a dolgod, hogy a tőled jól megszokott minőségben szolgáld ki a marketing által szállított új vevőidet!
 • Célpiac elemzés
 • Versenytárs elemzés (TOP 3): alaposan megvizsgáljuk az általad megnevezett TOP 3 versenytársad adott területét, pl. weboldalát, social média oldalait, hirdetéseit, kommunikációját, stb. hogy a tiéd lehessen a legjobb.
 • Kulcsszó kutatás (TOP 10)
 • Weboldal elemzés »»»
 • Marketing elemzés »»»
 • Rendezvényszervezés
 • Dedikált Project Manager: kijelölünk számodra egy Project Managert, aki rengeteg időt és energiát takarít majd meg Neked, hiszen elegendő lesz csak vele egyeztetned céljaidat, kéréseidet, kérdéseidet. 100% kapcsolattartást biztosít számodra összes ágazatunk összes szakemberével. Felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag előzetes megtekintésed és írásos jóváhagyásod után kerül élesítésre. Igen széles szakmai kapcsolatrendszernek köszönhetően igény szerint új területek bevonása is lehetséges lesz a projektedbe.
 • Konzultáció, start dokumentumok: minden közös munka megkezdése előtt felmérjük az igényeidet, megismerjük a vállalkozásodat, a céljaidat, a folyamataidat, a termékeidet, szolgáltatásaidat, az eddig kihasználatlan lehetőségeidet.

 

MARKETING MANAGEMENT MÁR HAVI 29.000 FT-TÓL
+ 65.000 FT ÖSSZÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SZOLGÁLTATÁS!

Igen, jól látod! Marketing management szolgáltatásunk már 29.000 Ft/hó díjon elérhető a kkv cégvezetők számára. Sőt! Ajándékba adunk mellé 65.000 Ft összértékű Menta Marketing szolgáltatást is. A részleteket megtalálod a cégedre szabott árajánlatunkban, amit ITT tudsz kérni, méghozzá kötelezettségek nélkül »»»

 

TOVÁBBI 12 VERHETETLEN MARKETING ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a marketingedet egy marketing ügynökségnek, vagy marketingesnek.

 1. Nálunk NINCS minimális havi hirdetési költségkeret: sok ügynökség csak minimum 100.000 Ft-os havi hirdetési költség esetén áll szóba veled. Nálunk akár kis költséggel is indulhat a hirdetésed és ráérsz majd csak akkor növelni, ha már szépen jönnek az eredményeid (és a bevételed).
 2. Nálunk NINCS minimum megbízási időtartam: sok ügynökség csak minimum 3-6 hónapra aláírt szerződés után kezdi meg veled a munkát. Nálunk ilyen megkötés sincs! Rövid távra, akár egy rövidebb, néhány hetes közös együttműködésre is felkérheted szakértőinket.
 3. Nálunk NINCS előre fizetés: sok ügynökség csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik legalább az első havi management díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak és kizárólag azért a munkáért kell fizetned a következő hónap elején, amit az adott hónapban elvégeztünk neked.
 4. Nálunk NINCS túlárazás: a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.
 5. Nálunk kiemelt figyelmet kapsz: míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!
 6. 16+ év és 70+ ügyfél tapasztalata: és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, audit) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ez temérdek Facebook kampányt, sok száz óra aktív munkát, rengeteg eredményt és profitot jelent Ügyfeleinknek. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!
 7. Komplett szakmai csapat: nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a marketinged a lehető legsikeresebb legyen. Dedikált Project Managered pedig folyamatosan tartja veled a kapcsolatot és szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.
 8. 100% Elégedettségi + Titoktartási Garancia: Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is! Ezért vállaljuk, hogy ha a közös munka 1. hónapjának végén nem vagy elégedett, azaz nem végeztük el azt a munkát, amit szerződésben vállaltunk, akkor az 1. hónap management díját nem kell kifizetned. Ezt azért merjük ilyen bátran felajánlani, mert a munkánknak hála még soha egyik ügyfelünk sem kérte ezt tőlünk. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.
 9. Árajánlat 24 órán belül: Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.
 10. Start akár 48 órán belül: Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is élesben a projekted. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.
 11. Ajándék szolgáltatások 65.000 Ft összértékben: már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.
 12. Számláinkra nem kerül ÁFA: igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.

 

NÉZZ BE A KULISSZÁK MÖGÉ ÉS HIGGY A SAJÁT SZEMEDNEK!

ÍZELÍTŐ A SIKERES MARKETING MANAGEMENTÜNKBŐL:

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_ppdexpo_1

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_higienia_2017

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_garda_2019

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_articpaper_1

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_higienia_2019

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_garda_2018

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_higienia_2018

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_articpaper_2

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_ppdexpo_3

menta_marketing_rendezvenyszervezes_europapier_ppdexpo_2

 


KÉRD SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatások 65.000 Ft értékben: