menta_marketing_marketing_tanacsadas

MARKETING ELEMZÉS

MI AZ A MARKETING ELEMZÉS?

A Menta Marketing marketing elemzés 17 év és 75 ügyfél tapasztalata alapján készül. Az audit során tehát igazán sokat tapasztalt, biztos kezekbe kerülsz. Szakembereink megvizsgálják, pontosabban a szó szoros értelmében végig bogarásszák, atomjaira szedik és rendbe rakják a marketingedet. Több területről, több szakértő, együttesen végzik el ezt az elemzést, és mindegyikük a saját szakmája szerint vizsgálódik. Így a végén szinergia jön létre, és egy olyan dokumentációt kapsz kézhez, amiben több szempontból, de mérnöki pontossággal láthatsz mindent.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED MARKETING ELEMZÉSRE?

Biztosan Te is szeretnél végre valós, kézzel fogható, profitban mérhető eredményeket a marketingedből, és tudni, hogy ehhez hol van szükség javításokra, módosításokra, frissítésekre. Célunk a hibák feltárása, javítási javaslatok és a profit gyors növelése. A tökéletes időszak a cégen belüli rendrakásra, így a marketing elemzésére és javítására: a MOST! Egy olyan átfogó marketing audit csomagot teszünk most elérhetővé a magyar KKV szektor számára, amit már számtalan projektünk kezdő lépéseként használtunk ügyfeleink nagy örömére. Most azonban igénybe vehetik azok is, akik még nem ügyfeleink.

KINEK AJÁNLJUK A MARKETING ELEMZÉST?

Azoknak a vállalkozásoknak, akik már marketingeznek, de valamiért elmaradnak a várt eredmények, nem jönnek a tervezett számok. Vagy azoknak, akik szeretnének még jobban teljesíteni és még jobban kiaknázni a piaci lehetőségeket. De azoknak is, akik szeretnének magasabb fokozatba kapcsolni és felpörgetni a marketingjüket. A marketing audit szolgáltatásunk az ő számukra nyújt megoldást, konkrét teendők és lépések formájában. Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki szeretné végre rendbe tenni a marketingjét és szeretne kézzel fogható, profitban mérhető eredményeket. Megkeressük neked, hogy hol vannak a hibák, hiányosságok és segítünk javítani őket.

A MARKETING ELEMZÉS TARTALMA

A marketing elemzés során a következő 8 területed elemzését végezzük el:

  1. Cél, célpiac, célcsoport
  2. Versenytársak
  3. Marketing csatornák, érdeklődő szerző eszközök, marketing folyamatok
  4. Érdeklődőből vevővé konvertálás, sales folyamatok, értékesítési tölcsér
  5. Online jelenlét és online kommunikáció
  6. Marketing statisztikák
  7. Arculat
  8. Utánkövetés, elégedettségmérés

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

A MARKETING ELEMZÉS DOKUMENTÁCIÓ

Az audit végén egy többoldalas dokumentáció kerül átadásra ügyfeleinknek, mely tartalmazza a vizsgált szegmenseket, az eredményeket és javaslatokat a javításukra. Egy olyan részletes, átfogó, valós tényadatokat tartalmazó dokumentumot fogsz kézhez kapni, amiben megtalálsz minden vizsgálati eredményt a marketinged gyenge pontjairól, és persze pontos szakmai javaslatokat is a hibák javítására. A dokumentáció tartalmazza a kérdésekre adott válaszok kiértékelésének eredményét, és az átküldött anyagok alapján tanácsolt fejlesztési javaslatokat is.

HOGYAN ZAJLIK A MARKETING ELEMZÉS?

1. Rendeld meg a MARKETING ELEMZÉS szolgáltatást az alábbi űrlap kitöltésével (ŰRLAP HAMAROSAN! Addig megrendelésedet az info@mentamarketing.hu e-mail címre adhatod le)!

2. A megrendelésed után 48 órán belül megkapod tőlünk e-mailben a cégedre szabott start dokumentumot, melyben irányított kérdéseket kell megválaszolnod és a kért adatokat/anyagokat elektronikusan elküldened nekünk.

3. Amint megkaptuk tőled a kitöltött start dokumentumot és a kért anyagokat, meg is kezdjük marketinged elemzését.

4. E-mail postafiókodban fog várni a teljes audit dokumentuma 5 munkanapon belül, melyben bemutatjuk a vizsgálat során tapasztalt hiányosságokat, illetve javítási és megvalósítási javaslatokat adunk.

IDŐTARTAM

5 munkanap

IRÁNYÁR

49.000 Ft. Sőt! A Menta Marketing alanyi adó mentes vállalkozás, azaz számláinkra nem kerül ÁFA felszámításra. KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

FIZETÉS

Szolgáltatásaink fizetését kényelmes, egyszerű, gyors, biztonságos és utánkövethető banki átutalással intézheted.

ÍZELÍTŐ A MUNKÁINKBÓL:

menta_marketing_csh_marketing_tanacsadas_2

menta_marketing_auroracandle_marketing_tanacsadas_3


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: