menta_marketing_marketing_tanacsadas

MARKETING ELEMZÉS

MI AZ A MARKETING ELEMZÉS?

A Menta Marketing marketing elemzését 15 év és több mint 60 ügyfél marketing tapasztalata alapján készítjük el Neked. Az elemzés során tehát igazán sokat tapasztalt, biztos kezekbe kerülsz. Szakembereink megvizsgálják, pontosabban a szó szoros értelmében végig bogarásszák, atomjaira szedik és rendbe rakják a marketingedet. A legjobb, ha több területről együttesen végzik el ezt az elemzést, és mindegyikük a saját szakmája szerint vizsgálódik. Éppen ezért nálunk több szakértő fog dolgozni a marketingeden, így a végén szinergia jön létre, és egy olyan dokumentációt kapsz kézhez, amiben több szempontból, de mérnöki pontossággal láthatsz mindent.

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED MARKETING ELEMZÉSRE?

Biztosan Te is szeretnél végre valós, kézzel fogható, profitban mérhető eredményeket a marketingedből, és tudni, hogy ehhez hol van szükség javításokra, módosításokra, frissítésekre. Célunk a hibák feltárása, javítási javaslatok és a profit gyors növelése. A tökéletes időszak a cégen belüli rendrakásra, így a marketing elemzésére és javítására: a MOST! Egy olyan átfogó marketing audit csomagot teszünk most elérhetővé a magyar KKV szektor számára, amit már számtalan projektünk kezdő lépéseként használtunk ügyfeleink nagy örömére. Most azonban igénybe vehetik azok is, akik még nem ügyfeleink.

KINEK AJÁNLJUK A MARKETING ELEMZÉST?

Azoknak a vállalkozásoknak, akik már marketingeznek, de valamiért elmaradnak a várt eredmények, nem jönnek a tervezett számok. Azoknak, akik szeretnének még jobban teljesíteni és még jobban kiaknázni a piaci lehetőségeket. Azoknak, akik szeretnének magasabb fokozatba kapcsolni és felpörgetni a marketingjüket. A marketing audit szolgáltatásunk az ő számukra nyújt megoldást, konkrét teendők és lépések formájában. Minden olyan vállalkozásnak ajánljuk, aki szeretné végre rendbe tenni a marketingjét és szeretne kézzel fogható, profitban mérhető eredményeket. Megkeressük neked, hogy hol vannak a hibák, hiányosságok és segítünk javítani őket.

A MARKETING ELEMZÉS TARTALMA

A marketing elemzés során a következő 10 terület elemzését végezzük el Neked:

 1. Marketing terv
 2. Célpiac és TOP 3 célcsoport
 3. TOP 3 versenytárs
 4. Értékesítési tölcsér, marketing folyamatok
 5. Marketing csatornák, érdeklődő szerző eszközök
 6. Online jelenlét és online kommunikáció
 7. Érdeklődőből vevővé konvertálás, sales folyamatok
 8. Marketing statisztikák
 9. Arculat
 10. Utánkövetés, elégedettségmérés

A MARKETING ELEMZÉS DOKUMENTÁCIÓ

Az audit végén egy többoldalas dokumentáció kerül átadásra ügyfeleinknek, mely tartalmazza a vizsgált szegmenseket, az eredményeket és javaslatokat a javításukra. Egy olyan részletes, átfogó, valós tényadatokat tartalmazó dokumentumot fogsz kézhez kapni, amiben megtalálsz minden vizsgálati eredményt a marketinged gyenge pontjairól, és persze pontos szakmai javaslatokat is a hibák javítására. A dokumentáció tartalmazza a kérdésekre adott válaszok kiértékelésének eredményét, és az átküldött anyagok alapján tanácsolt fejlesztési javaslatokat is.

HOGYAN ZAJLIK A MARKETING ELEMZÉS?

 1. Kattints IDE és kérd részletes, személyre szabott árajánlatunkat »»» melyet 24 órán belül küldünk is neked.
 2. Rendeld meg a MARKETING ELEMZÉS szolgáltatást! Az árajánlat mellé csatolni fogjuk Neked a megrendelő lapot, ezt csak ki kell töltened és visszaküldened nekünk az info@mentamarketing.hu e-mail címre. Ennyi az egész!
 3. A megrendelésed után 48 órán belül megkapod online a cégedre szabott audit dokumentumát, melyben irányított kérdéseket kell megválaszolnod és a kért adatokat/anyagokat elektronikusan elküldened nekünk.
 4. 5 munkanapon belül e-mail postafiókodban lesz a teljes audit dokumentuma, melyben bemutatjuk a vizsgálat során tapasztalt hiányosságokat, illetve  javítási és megvalósítási javaslatokat adunk. Ha szeretnéd, egy Skype meeting során át is beszéljük veled közösen.

IDŐTARTAM

Mindössze 5 munkanap.

A LEGJOBB ÁR, A LEGJOBB BEFEKTETÉS A SIKEREDBE:

Irányár: 49.000 Ft. Sőt! A Menta Marketing alanyi adó mentes vállalkozás, azaz számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra, így a fenti ár végösszegnek tekinthető. + 65.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás az árajánlatban! A részletekért kattints IDE »»»

FIZETÉS

Szolgáltatásaink fizetését kényelmes, egyszerű, gyors, biztonságos és utánkövethető banki átutalással intézheted.

START AKÁR 48 ÓRÁN BELÜL

A megrendelés után akár már 48 órán belül el is indulhat a közös munka. Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki az érkező új érdeklődőket.

ÍZELÍTŐ A MUNKÁINKBÓL:

menta_marketing_csh_marketing_tanacsadas_2

menta_marketing_auroracandle_marketing_tanacsadas_3


KÉRD SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatások 65.000 Ft értékben: