menta_marketing_google_ads

GOOGLE ADS

GOOGLE ADS MANAGEMENT
KKV CÉGVEZETŐKRE, RÁD SZABVA:

A Google Ads (korábbi nevén Google Adwords) hirdetések kezelése ma már egy önálló szakma, több éves mély szakmai tapasztalatot, aktív gyakorlatot és folyamatos továbbképzést követel. Ezért nem is csoda, hogy sok kkv vezető vért izzad a Google Ads hirdetései miatt, csak viszi a pénzüket, nem látják, hol a hiba, hogyan lehetne másképpen, jobban csinálni, úgy, hogy valós, kézzel fogható eredményt és profitot hozzon a cégüknek. Ne érezd magadat hibásnak emiatt! Hiszen honnan is tudhatnád, hogyan kell ezt profin csinálni, nem tanította meg neked senki és ami még fontosabb: nem a te feladatod a Google Ads-t managelni. Neked, cégvezetőként teljesen más prioritásaid vannak!

Már több, mint 5 milliárdan használják aktívan a Google keresőjét. A keresők 50%-a a Google-ban találtak alapján dönti el, hogy hol fog vásárolni. Még akkor is így van ez, ha végül nem is az adott weboldalon/webshopban, hanem pl. egy üzletben akarják elkölteni a pénzüket. A te célpiacod is megoldást keres a problémáira éppen most, ebben a pillanatban is a Google-ben. Vásárolni is fognak, a kérdés csak az, hogy nálad, vagy a konkurenciádnál? Téged mutat meg nekik a Google a legfontosabb keresőszavakra, vagy a versenytársadat? A Te céged hirdetése lesz a rangsorban elől, vagy az övé?

Juttasd el célpiacodhoz a termékeidet/ szolgáltatásaidat a Google Ads segítségével! Bízd ránk a hirdetéseid kezelését, amíg Te cégvezetőként a vállalkozásoddal foglalkozol, szakértőink biztos kézben tartják kampányaidat. A Google Ads hirdetések költsége az egyik legjobb befektetés cégedbe, óriási lépéselőnybe kerülhetsz általa a versenytársaiddal szemben!

MI MINDENT KAPSZ TŐLÜNK?

Minden szolgáltatásunkat rád, a te cégedre, a te saját igényeidre szabjuk. Tesszük ezt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanarra van szükséged, mint a többi Ügyfelünknek. De segítségképpen most megosztjuk veled, hogy mikből áll össze Ügyfeleink Google Ads hirdetés management csomagja:

AZ ALÁBBIAKAT AKÁR MIND, VAGY KÜLÖN-KÜLÖN IS KÉRHETED:

 • Google Ads hirdetési fiók létrehozása: ha most még teljesen a folyamat elején vagy, akkor sincs okod aggodalomra! Mi mindent felépítünk neked egészen a 0-ról, hogy egy 100%-os Google Ads hirdetési fiókkal indulhass.
 • Google Ads hirdetési fiók vizsgálata + technikai setup: az igazán jól teljesítő és eredményeket is szállító Google Ads hirdetés alapja, hogy technikailag is minden megfelelően legyen beállítva. Éppen ezért az együttműködésünk elején minden szükséges technikai beállítást ellenőrzünk a már meglévő hirdetési fiókodon és persze javítjuk a hibákat, ha szükséges.
 • Konzultáció, start dokumentumok: a munka megkezdése előtt felmérjük az igényeidet, megismerjük a vállalkozásodat, a céljaidat, a folyamataidat, a termékeidet, szolgáltatásaidat, az eddig kihasználatlan lehetőségeidet.
 • Versenytárs elemzés: alaposan megvizsgáljuk az általad megnevezett TOP 3 versenytársad Google Ads hirdetéseit és kommunikációját, hogy a te hirdetésed lehessen a legjobb.
 • Kulcsszó kutatás: végre megtudhatod, melyek azok a kulcsszavak, releváns kifejezéseket, amelyeknek köszönhetően ügyfeleid eljutnak hozzád, a termékeidhez/szolgáltatásaidhoz. Ezekkel kell a Google találati lista élére kerülnöd, ezekről kell a weboldaladnak szólnia. Éppen ezért a kulcsszókutatás a Google Ads hirdetések és a SEO szövegírás esetén is az első és legfontosabb lépések között szerepel.
 • Weboldal elemzés: feltárjuk weboldalad hibáit és javítási javaslatokat teszünk annak érdekében, hogy ne veszíts több érdeklődőt. Így a Google Ads hirdetéseid a lehető legtöbb konverziót érhetik el, a lehető legjobb kattintási költségen, a lehető legtöbb profitot termelve neked!
 • Google Ads kampányterv + stratégia: mi nem csupán elindítunk egy hirdetést az aktuális akcióddal kapcsolatban, hanem komplett, hosszú távú marketing stratégiában gondolkozunk veled. Ezért havi Google Ads kampánytervet is készítünk a hirdetéseidhez, ami tökéletesen illeszkedni fog a marketing stratégiádba, így szinergiát létrehozva végre egymást támogatják majd a marketing csatornáid.
 • Google Ads kommunikációs naptár: a hirdetések szövegeit és grafikai elemeit előre megtervezzük, így biztos lehetsz abban, hogy csak és kizárólag olyan tartalom fog előzetes megtekintésed és jóváhagyásod után a célpiacod elé kerülni, amellyel teljesen azonosulni tudsz.
 • Google Ads hirdetés szövegek: elkészítjük a hirdetésekhez szükséges, célpiacodra szabott Google Ads hirdetés szövegeket, méghozzá szövegíró bevonásával.
 • Google Ads hirdetés bannerek: elkészítjük a hirdetésekhez szükséges Google Ads kompatibilis grafikai anyagokat, bannereket, méghozzá grafikus bevonásával, a Google által preferált méretekben.
 • Folyamatos Google Ads hirdetés management és optimalizálás: miután a lehető legalaposabban előkészítettünk mindent, a startot követően sem hagyunk magadra. Hirdetésed folyamatos felügyelet alatt lesz nálunk: ütemezés, szakszerű kihelyezés, beállítások, optimalizálás, folyamatos management, finomhangolások, ellenőrzés, szükség esetén azonnali közbeavatkozás. A folyamatos optimalizálás során azon leszünk, hogy növeljük az eredményeket, csökkentsük a kampányaid költségét, és így egyre olcsóbban és egyre több érdeklődőt/vevőt szerezzünk neked.
 • Hirdetési költségkeret javaslat: megvizsgáljuk az iparágadat és javaslatot teszünk a céljaid eléréséhez ideális havi hirdetési költségkeretre. Dinamikusan állítható, akár havonta változtathatod, így az eredmények függvényében folyamatosan, biztonságosan tudod növelni a hirdetésekre szánt költségkeretedet.
 • Tanácsadás a megfelelő Google Ads hirdetési hálózat kiválasztásában: ha nem vagy biztos benne, hogy a 17 közül melyik Google Ads hirdetési hálózat lenne a legjobb céged számára, ne aggódj, szakértőink megmutatják. Sőt! Nálunk több Google Ads hálózatot is használhatsz egyszerre és váltogathatod is őket az eredmények függvényében.
 • Dedikált Project Manager: kijelölünk számodra egy Project Managert, aki rengeteg időt, energiát és költséget takarít majd meg Neked. Elegendő lesz csak vele egyeztetned céljaidat, kéréseidet, kérdéseidet. 100% kapcsolattartást biztosít számodra összes ágazatunk összes szakemberével. Felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag előzetes megtekintésed és írásos jóváhagyásod után kerül élesítésre. Így teljesen biztos lehetsz abban, hogy csak olyan kommunikációs anyag kerül a célpiacod elé, amivel teljesen azonosulni tudsz. Széles szakmai kapcsolatrendszernek köszönhetően igény szerint új területek bevonása is lehetséges lesz a projektedbe.
 • Riport és meeting: az eredményekről havi riportot készítünk neked, melyből feketén fehéren, forintra pontosan látni fogod, hogy milyen eredmények születtek, mekkora árbevételt hozott neked egy-egy Google Ads hirdetés. Így már sokkal könnyebben meghozhatod üzleti döntéseidet. Majd pedig egy Skype konzultáció során át is beszélünk mindent. Neked csak annyi a dolgod, hogy a tőled jól megszokott minőségben szolgáld ki a Google Ads hirdetés által szállított új vevőidet!

 

GOOGLE ADS HIRDETÉS MANAGEMENT MÁR HAVI 49.000 FT-TÓL
+ 65.000 FT ÖSSZÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SZOLGÁLTATÁS!

Igen, jól látod! Google Ads hirdetés management szolgáltatásunk már 49.000 Ft/hó díjon elérhető a kkv cégvezetők számára. Sőt! Ajándékba adunk mellé 65.000 Ft összértékű Menta Marketing szolgáltatást is. A részleteket megtalálod a cégedre szabott árajánlatunkban, amit ITT tudsz kérni, méghozzá kötelezettségek nélkül »»»

 

TOVÁBBI 13 VERHETETLEN ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a Google Ads hirdetésedet egy marketing ügynökségnek, vagy marketingesnek.

 1. Nálunk NINCS minimális havi hirdetési költségkeret: sok ügynökség csak minimum 100.000 Ft-os havi hirdetési költség esetén áll szóba veled. Nálunk akár kis költséggel is indulhat a hirdetésed és ráérsz majd csak akkor növelni, ha már szépen jönnek az eredményeid (és a bevételed).
 2. Nálunk NINCS minimum megbízási időtartam: sok ügynökség csak minimum 3-6 hónapra aláírt szerződés után kezdi meg veled a munkát. Nálunk ilyen megkötés sincs! Rövid távra, akár egy rövidebb, havi hirdetési kampányra is felkérheted szakértőinket.
 3. Nálunk NINCS előre fizetés: sok ügynökség csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik legalább az első havi management díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak és kizárólag azért a munkáért kell fizetned a következő hónap elején, amit az adott hónapban elvégeztünk neked.
 4. Nálunk NINCS túlárazás: a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.
 5. Nálunk kiemelt figyelmet kapsz: míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!
 6. 16+ év és 70+ ügyfél tapasztalata: és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, audit) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ez temérdek Google Ads kampányt, sok száz óra aktív munkát, rengeteg eredményt és profitot jelent Ügyfeleinknek. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!
 7. Komplett szakmai csapat: nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a Google Ads hirdetéseid a lehető legsikeresebbek legyenek. Szövegírónk és Grafikusunk a Marketingesünk iránymutatásai alapján készítik el a hirdetéseidet, méghozzá a havi marketing kampányaiddal összhangban. Dedikált Project Managered folyamatosan tartja veled a kapcsolatot, a hirdetéseidért pedig Google Ads Managerünk felel. Szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.
 8. Premier Google Partner: Ügyfeleink Google Ads kampányait kezelő csapatunk Premier Google Partner minősítéssel rendelkezik. Így extrém módon felkészült és a Google által is szakértőnek titulált kezekben leszel.
 9. 100% Elégedettségi + Titoktartási Garancia: Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is! Ezért vállaljuk, hogy ha a közös munka 1. hónapjának végén nem vagy elégedett, azaz nem végeztük el azt a munkát, amit szerződésben vállaltunk, akkor az 1. hónap management díját nem kell kifizetned. Ezt azért merjük ilyen bátran felajánlani, mert a munkánknak hála még soha egyik ügyfelünk sem kérte ezt tőlünk. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.
 10. Árajánlat 24 órán belül: Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének, és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.
 11. Start akár 48 órán belül: Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is élesben a kampányod. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.
 12. Ajándék szolgáltatások 65.000 Ft összértékben: már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.
 13. Számláinkra nem kerül ÁFA: igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.

 

NÁLUNK MIND A 17 GOOGLE ADS HÁLÓZATON HIRDETHETSZ:

KERESÉSI HÁLÓZAT
1.   manuál
2.   remarketing
3.   DSA
4.   DSA-RLSA
5.   híváskampány

DISPLAY HÁLÓZAT
6.   kulcsszavas
7.   téma
8.   érdeklődés
9.   remarketing
10. DSK

GMAIL HÁLÓZAT
11. GSP
12. Costumer Match

YOUTUBE HÁLÓZAT
13. videóba ágyazott
14. felfedezési
15. spot

PLAY ÁRUHÁZ
16. alkalmazás telepítés
17. tevékenység

 

NÉZZ BE A KULISSZÁK MÖGÉ ÉS HIGGY A SAJÁT SZEMEDNEK!

ÍZELÍTŐ A SIKERES GOOGLE ADS HIRDETÉSEINKBŐL:

menta_marketing_google_ads_folprint_1

menta_marketing_google_ads_plantaco_4
menta_marketing_google_ads_agrovacio_5menta_marketing_google_ads_plantaco_1menta_marketing_google_ads_agrovacio_14


KÉRD SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatások 65.000 Ft értékben: