menta_marketing_full_service_marketing

FULL SERVICE MARKETING

Az elmúlt évek tapasztalatai és a modern marketing kihívásai alapján egy olyan teljeskörű, prémium marketing csomagot állítottunk össze Ügyfeleink számára, amely 100%-ban kiszolgálja a KKV szektor marketing igényeit. Ez a FULL SERVICE MARKETING!

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

A FULL SERVICE MARKETING CSOMAG TARTALMA

Social Media post és hirdetés management:

Mostantól igazán a célpiacodnak szóló, vonzó, érdeklődő-mágnes tartalmaid lesznek, és végre büszke lehetsz a Facebook és Instagram oldaladra!

Google Ads hirdetés management:

100%-ban levesszük a válladról a bonyolult Google Ads hirdetések kezelését, optimalizáljuk, beállítjuk és a lehető legjobb kattintási díjon szerezzük meg neked az új érdeklődőidet.

SEO szövegírás:

Többé nem kell órákig kínlódnod az érdeklődőszerző, SEO barát tartalomírással, ezt a gondot is átvállaljuk. Weboldaladon mostantól folyamatosan új, friss, célpiacod számára ellenállhatatlan blog cikkek lesznek, melyek azon kívül, hogy új érdeklődőket szereznek neked, segíteni fogják weboldalad Google rangsorban való előrekerülését is.

Dedikált Project Manager:

Mindent folyamatosan kézben tart, ellenőriz, irányít. Rengeteg időt és energiát takarít meg Neked, hiszen elegendő csak vele egyeztetni a céljaidat, kéréseidet, kérdéseidet, s ő mindent elintéz helyetted. 100% kapcsolattartást biztosít az összes terület szakemberével, felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag a Te előzetes megtekintésed és írásos jóváhagyásod után kerül élesítésre.

Szövegíró és Grafikus:

Minden tartalom szövegíró és grafikus bevonásával készül, a havi marketing kampánnyal összhangban.

Havi marketing kampányterv:

Mi nem csupán elindítunk egy hirdetést az aktuális akcióddal kapcsolatban, hanem komplett, hosszú távú marketing stratégiában gondolkozunk veled. Ezért havi kampánytervet is készítünk a marketing folyamataidhoz, ami tökéletesen illeszkedni fog a marketing stratégiádba. Segítünk az adott hónap céljainak megfogalmazásában és ehhez mérten a marketing kampány felállításában. Így most már valóban összehangoltan, szinergiát alkotva fognak működni a marketing csatornáid, rend lesz, átláthatóság, és végre jönni fognak az eredmények is. Mi az ügyfeleinkkel “együtt élünk és lélegzünk”, a marketing csatornák kezelésén kívül segítünk Neked abban is, hogy mielőbb elérd az üzleti céljaidat!

Kommunikációs naptár:

A marketing aktivitásaid szövegeit és grafikai elemeit előre megtervezzük a havi kommunikációs naptáradban. Így biztos lehetsz abban, hogy csak és kizárólag olyan tartalom fog előzetes megtekintésed és jóváhagyásod után a célpiacod elé kerülni, amellyel teljesen azonosulni tudsz. A kommunikációs naptár tartalmazni fogja az összes általunk kezelt marketing csatornádat és az azokra tervezett kommunikációs elemeket is.

Riport:

Az összes általunk kezelt marketing csatorna eredményeiről havi riportot készítünk neked. Ezekből a riportokból végre feketén fehéren és forintra pontosan látni fogod a valós eredményeket, azaz, hogy melyik marketing csatorna pontosan hány érdeklődőt hoz Neked, és mennyiért. Melyik marketing csatorna hozza a legtöbbet és melyik hozza őket a legköltséghatékonyabban, azaz hova érdemes helyezni a fókuszt, és melyik csatornát kell kiiktatni. A Menta riportokból pontosan látni fogod, mennyibe került az, hogy az érdeklődők a weboldaladra, webshopodba vagy offline üzletedbe látogattak. Azaz hány Ft a marketing költsége 1 új érdeklődőnek. Mérnöki pontossággal tudni fogod, hogy havonta átlagosan mekkora marketing költségből hány érdeklődőt szerezhetsz meg, és hogyan teljesítheted a kitűzött céljaidat cégedben. Neked csak annyi a dolgod, hogy a tőled jól megszokott, kiváló minőségben szolgáld ki a marketing által szállított új vevőidet!

FULL SERVICE MARKETING MUNKADÍJA: 190.000 FT/HÓ-TÓL

A Full Service Marketing csomag már 190.000 Ft/hó-tól elérhető, amivel rengeteget tudsz spórolni egy marketingeshez képest. Sőt! A Menta Marketing alanyi adó mentes vállalkozás, azaz számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra, így a fenti ár végösszegnek tekinthető. KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

SPÓROLJ MEG HAVONTA 350.000 FT-OT,
ÉVENTE PEDIG AKÁR 4 MILLIÓ FT-OT!

Egy főállású marketinges teljes feladatkörét hivatott kiváltani FULL SERVICE MARKETING csomagunk, méghozzá egy marketinges munkabérének töredékéért, akár 150.000-350.000 Ft-ot is megtakarítva ezzel neked, HAVONTA! Ami éves szinten már elképesztően magas, 2-4 millió Ft-ot jelenthet a cégtulajdonos számára!

Tudnál mihez kezdeni a havonta megspórolt 150.000-350.000 Ft-tal?
És az évente megtakarított akár 2-4 millió Ft-tal???

Ráadásul mi minden marketing területre külön-külön szakértőt, néhány esetben szakértő csapatot állítunk a szolgálatodba, így ennek köszönhetően jóval magasabb minőséget és jóval több kézzel fogható, profitban mérető eredményt érünk el. Ma már nem elvárható egyetlen marketingestől, hogy a szakma minden területéhez egymaga értsen, ráadásul mindezt magas minőségben és mélységében. Teljesen különálló, egyedi szakmává fejlődtek a marketing egyes csatornái. Mára mindegyik saját szakértői tudást igényel, hiszen naponta változnak pl. a Google és a Facebook szabályai.

TOVÁBBI 12 VERHETETLEN ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a marketingedet egy ügynökségnek, vagy marketingesnek.

1. Nálunk NINCS minimális havi hirdetési költségkeret:

sok ügynökség csak minimum 100.000 Ft-os (vagy még magasabb) havi hirdetési költség esetén áll szóba veled. Nálunk akár kis költséggel is indulhat a hirdetésed és ráérsz majd csak akkor növelni, ha már szépen jönnek az eredményeid (és persze a bevételed).

2. Nálunk NINCS minimum megbízási időtartam:

sok ügynökség csak minimum 3-6 hónapra aláírt szerződés után kezdi meg veled a munkát. Nálunk ilyen megkötés sincs!

3. Nálunk NINCS előre fizetés:

sok ügynökség csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik a management díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak az első hónapban van 40% előre fizetés, ezt követően minden hónap díját a következő hónapban fizetheted.

4. Nálunk NINCS túlárazás:

a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.

5. Nálunk kiemelt figyelmet kapsz:

míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!

6. 17 év és 75 ügyfél tapasztalata:

és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, audit) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ez temérdek kampányt, sok száz óra aktív munkát, rengeteg eredményt és profitot jelent Ügyfeleinknek. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!

7. Komplett szakmai csapat:

nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a kampányaid a lehető legsikeresebbek legyenek. Szövegírónk és Grafikusunk a Marketingesünk iránymutatásai alapján készítik el a hirdetéseidet, méghozzá a havi marketing kampányaiddal összhangban. Dedikált Project Managered folyamatosan tartja veled a kapcsolatot, a hirdetéseidért pedig Social Media Managerünk és Google Ads Managerünk felel. Szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.

8. Titoktartási Garancia:

Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.

9. Árajánlat 24 órán belül:

Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.

10. Start akár 48 órán belül:

Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is élesben a kampányod. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.

11. Ajándék szolgáltatások 65.000 Ft összértékben:

már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.

12. Számláinkra nem kerül ÁFA:

igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.

 

Olvasd el, milyen fantasztikusak a  VÉLEMÉNYEK »»»  rólunk, mit mondanak azok, akikkel már együtt dolgoztunk! Dönts a hozzád hasonló KKV vezetők és marketingesek hiteles visszajelzései alapján!

Vagy less be a kulisszák mögé, nézz meg néhányat az eddigi munkáink közül és higgy a saját szemednek! MUNKÁINK »»»


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: