menta_marketing_full_service_marketing

FULL SERVICE MARKETING

Az elmúlt évek tapasztalatai és a modern marketing kihívásai alapján egy olyan teljes körű prémium marketing szolgáltatás-csomagot állítottunk össze ügyfeleink számára, amely 100%-ban kiszolgálja a KKV szektor marketing igényeit. Ez a FULL SERVICE MARKETING!

Ma már nem elvárható egyetlen marketingestől, hogy a szakma minden területéhez egymaga értsen, ráadásul mindezt magas minőségben és mélységében. Teljesen különálló, egyedi szakmává fejlődtek a marketing egyes csatornái, szakértői tudást igényelnek, hiszen naponta változnak pl. a Google és a Facebook szabályai. Éppen ezért ma már minden marketing csatorna saját managert kíván. Máskülönben vállalkozásod egyik napról a másikra csúnyán lemarad a kiélezett versenyben.

1 marketinges helyett szakértő csapatot ajánlunk

Egy főállású marketinges teljes feladatkörét hivatott tehát kiváltani FULL SERVICE MARKETING csomagunk, méghozzá az 1 marketinges munkabérének töredékéért, akár 150.000-350.000 Ft-ot is megtakarítva ezzel neked, HAVONTA! Ami éves szinten már elképesztően magas, 2-4 millió Ft-ot jelent a cégtulajdonos számára!

Tudnál mihez kezdeni a havonta megspórolt 150.000-350.000 Ft-tal?
És az évente megtakarított akár 2-4 millió Ft-tal???

Ráadásul mi minden marketing területre külön-külön szakértőt, néhány esetben szakértő csapatot állítunk a szolgálatodba, így ennek köszönhetően jóval magasabb minőséget és jóval több kézzel fogható, profitban mérető eredményt érünk el.

Full Service Marketing csomag tartalma

1. Social Media post és hirdetés management:

Mostantól igazán a célpiacodnak szóló, vonzó tartalmaid lesznek, és végre büszke lehetsz a Facebook és Instagram oldaladra!

2. Google Ads hirdetés management:

100%-ban levesszük a válladról a bonyolult Google Ads hirdetések kezelését, optimalizáljuk, beállítjuk és a lehető legjobb kattintási díjon szerezzük meg neked az új érdeklődőidet.

3. SEO szövegírás, blog management:

többé nem kell órákig kínlódnod az érdeklődőszerző, SEO barát tartalomírással, ezt a gondot is átvállaljuk. Weboldaladon mostantól folyamatosan új, friss, célpiacod számára ellenállhatatlan cikkek lesznek, melyek azon kívül, hogy új érdeklődőket szereznek neked, Google barát módon segíteni fogják weboldalad Google rangsorban való előrekerülését is.

4. Folyamatos weboldal tartalom frissítés:

hogy weboldalad alkalmas legyen az érdeklődőszerzésre, minden pillanatban friss, informatív és trendi legyen, az aktuális adatokat és információkat tartalmazza, helyesen, hibátlanul.

5. Dedikált Project Manager:

aki pont olyan, mintha egy főállású profi marketing szakembered lenne. Mindent folyamatosan kézben tart, ellenőriz, irányít. Neked pedig elegendő csak vele egyeztetni a céljaidat, s ő mindent elintéz helyetted. Időt és energiát takarít meg Neked, hiszen csak vele kell megbeszélned a kéréseidet, kérdéseidet. 100% kapcsolattartást biztosít az összes terület szakemberével. Felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag a Te előzetes megtekintésed és írásos 
jóváhagyásod után kerül élesítésre.

6. Szövegíró és Grafikus:

Minden tartalom professzionális szövegíró és grafikus bevonásával készül, a havi marketing kampánnyal összhangban.

7. Havi marketing kampányterv:

segítünk az adott hónap céljainak megfogalmazásában és ehhez mérten a marketing kampány felállításában. Így most már valóban összehangoltan, szinergiát alkotva fognak működni a marketing csatornáid, rend lesz, átláthatóság, és végre jönni fognak az eredmények is. Mi az ügyfeleinkkel “együtt élünk és lélegzünk”, azon kívül hogy a marketing csatornákat aktívan kezeljük, proaktívan gondolkozunk arról is, hogyan segíthetünk Neked még jobban abban, hogy mielőbb elérd az üzleti céljaidat!

8. Havi riport és meeting:

olyan havi riportokat kapsz tőlünk, amikből feketén fehéren látni fogod a valós eredményeket, hogy melyik marketing csatorna pontosan hány érdeklődőt hoz Neked, és mennyiért. Melyik marketing csatorna hozza a legtöbbet és melyik hozza őket a legköltséghatékonyabban, azaz hova fogjuk helyezni a fókuszt, és melyik csatornát kell kiiktatnunk. A Menta riportokból pontosan látni fogod, mennyibe került az, hogy az érdeklődők a weboldaladra, webshopodba vagy offline üzletedbe látogattak. Azaz hány Ft a marketing költsége 1 új érdeklődőnek. Mérnöki pontossággal tudni fogod, hogy havonta átlagosan mekkora marketing költségből hány érdeklődőt szerezhetsz meg, és hogyan teljesítheted a kitűzött céljaidat cégedben.

9. 30.000 Ft-os Google Ads kattintási költség támogatás:

ezt ajándékba kapod tőlünk, ezzel még tovább szeretnénk segíteni Téged és vállalkozásod eredményességét.

START AKÁR 48 ÓRÁN BELÜL:

a részletes árajánlatunk 24 órán belül megkapod, a szerződéskötés után pedig -amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled- azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is élesben a kampányod. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami teljesen érthető, és éppen ezért nem is elvárható!

100% GARANCIA-TRIÓ:

Elégedettségi + Pénzvisszafizetési + Titoktartási Garancia. Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is! Ezért vállaljuk, hogy ha a közös munka 1. hónapjának végén nem azt kaptad amit vállaltunk, akkor a management díját visszafizetjük Neked. Ezt azért merjük ilyen bátran felajánlani, mert a munkánknak hála még soha egyik ügyfelünk sem kérte ezt tőlünk. A titoktartást is írásba foglaljuk, vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a Tőled kapott adatok és információk.

MUNKADÍJ:

A Full Service Marketing csomag díja mindössze 190.000 Ft/hó, amivel rengeteget tudsz spórolni egy marketingeshez képest. Sőt! A Menta Marketing alanyi adó mentes vállalkozás, azaz számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra, így a fenti ár végösszegnek tekinthető.

FIZETÉS:

Szolgáltatásaink fizetését kényelmes, egyszerű, gyors, biztonságos és utánkövethető banki átutalással intézheted.


KÉRD SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatások 65.000 Ft értékben: