menta_marketing_facebook_hirdetes

FACEBOOK HIRDETÉS

FACEBOOK HIRDETÉS MANAGEMENT
KKV CÉGVEZETŐKRE, RÁD SZABVA:

A Facebook és azon belül a hirdetések kezelése ma már egy önálló szakma, több éves mély szakmai tapasztalatot, aktív gyakorlatot és folyamatos továbbképzést követel. Ezért nem is csoda, hogy sok kkv vezető vért izzad a Facebook hirdetései miatt, csak viszi a pénzüket, nem látják, hol a hiba, hogyan lehetne másképpen, jobban csinálni, úgy, hogy valós, kézzel fogható eredményt és profitot hozzon a cégüknek.

Ne érezd magadat hibásnak emiatt! Hiszen honnan is tudhatnád, hogyan kell ezt profin csinálni, nem tanította meg neked senki és ami még fontosabb: nem a te feladatod a Facebookot managelni. Neked, cégvezetőként teljesen más prioritásaid vannak!

Már több, mint 6 millióan használják Magyarországon aktívan a Facebookot, és naponta átlagosan 1,5-2 órát töltenek ezen a social media oldalon. A te célpiacod is közöttük van. Itt az ideje, hogy végre a te cégedet is megismerjék és új érdeklődőket/vevőket szerezhess a Facebookról!

iOS 14 FACEBOOK FIÓK FELKÉSZÍTÉSE »»»

MI MINDENT KAPSZ TŐLÜNK?

Minden szolgáltatásunkat rád, a te cégedre, a te saját igényeidre szabunk. Tesszük ezt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanarra van szükséged, mint a többi Ügyfelünknek. De segítségképpen most megosztjuk veled, hogy mikből áll össze Ügyfeleink Facebook hirdetés management csomagja:

AZ ALÁBBIAKAT AKÁR MIND, VAGY KÜLÖN-KÜLÖN IS KÉRHETED

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»
Facebook oldal és hirdetési fiók létrehozása:

Ha most még teljesen a folyamat elején vagy, akkor sincs okod aggodalomra! Mi mindent felépítünk neked egészen a 0-ról, hogy egy 100%-os céges Facebook oldallal indulhass: oldal szakszerű létrehozás, beállítások, profil fotó és cover fotó grafikai szerkesztés, névjegy szövegírás, feltöltés, élesítés.

Facebook oldal és hirdetési fiók vizsgálata + technikai setup:

Az igazán jól teljesítő és eredményeket is szállító Facebook hirdetés alapja, hogy technikailag is minden megfelelően legyen beállítva. Éppen ezért az együttműködésünk elején minden szükséges technikai beállítást ellenőrzünk a már meglévő Facebook oldaladon + hirdetési fiókodon és persze javítjuk a hibákat, ha szükséges.

Konzultáció, start dokumentumok:

A munka megkezdése előtt felmérjük az igényeidet, megismerjük a vállalkozásodat, a céljaidat, a folyamataidat, a termékeidet, szolgáltatásaidat, az eddig kihasználatlan lehetőségeidet.

Versenytárs elemzés:

Alaposan megvizsgáljuk az általad megnevezett TOP 3 versenytársad Facebook oldalát, hirdetéseit és kommunikációját, hogy a te hirdetésed lehessen a legjobb.

Facebook kampányterv + stratégia:

Mi nem csupán elindítunk egy hirdetést az aktuális akcióddal kapcsolatban, hanem komplett, hosszú távú marketing stratégiában gondolkozunk veled. Ezért havi social media (Facebook) kampánytervet is készítünk a hirdetéseidhez, ami tökéletesen illeszkedni fog a marketing stratégiádba.

Facebook kommunikációs naptár:

A hirdetések szövegeit és grafikai elemeit előre megtervezzük, így biztos lehetsz abban, hogy csak és kizárólag olyan tartalom fog előzetes megtekintésed és jóváhagyásod után a célpiacod elé kerülni, amellyel teljesen azonosulni tudsz.

Folyamatos Facebook hirdetés management és optimalizálás:

Miután a lehető legalaposabban előkészítettünk mindent, a startot követően sem hagyunk magadra. Hirdetésed folyamatos felügyelet alatt lesz nálunk: ütemezés, szakszerű kihelyezés, beállítások, optimalizálás, folyamatos management, finomhangolások, ellenőrzés, szükség esetén azonnali közbeavatkozás, visszajelzések/kommentek és akár még az üzenetek kezelése is. A folyamatos optimalizálás során azon leszünk, hogy növeljük az eredményeket, csökkentsük a kampányaid költségét, és így egyre olcsóbban és egyre több érdeklődőt/vevőt szerezzünk neked.

Hirdetési költségkeret javaslat:

Megvizsgáljuk az iparágadat és javaslatot teszünk a céljaid eléréséhez ideális havi hirdetési költségkeretre. Dinamikusan állítható, akár havonta változtathatod, így az eredmények függvényében folyamatosan, biztonságosan tudod növelni a hirdetésekre szánt költségkeretedet.

Tanácsadás a megfelelő hirdetési cél kiválasztásában:

Ha nem vagy biztos benne, hogy melyik hirdetési cél lenne a legjobb céged számára, ne aggódj, szakértőink megmutatják. Sőt! Nálunk több Facebook hirdetési módot is használhatsz egyszerre és váltogathatod is őket az eredmények függvényében.

Facebook Pixel 
Facebook organikus követőszerzés:

Mi már birtokában vagyunk azoknak a technikáknak, melyekkel hirdetések és hirdetési költségek nélkül is folyamatosan növelni tudjuk Facebook oldalad követőtáborát a témád iránt érdeklődő célpiacodból.

Dedikált Project Manager:

Kijelölünk számodra egy Project Managert, aki rengeteg időt és energiát takarít majd meg Neked, hiszen elegendő lesz csak vele egyeztetned céljaidat, kéréseidet, kérdéseidet. 100% kapcsolattartást biztosít számodra összes ágazatunk összes szakemberével. Felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag előzetes megtekintésed és írásos jóváhagyásod után kerül élesítésre. Igen széles szakmai kapcsolatrendszernek köszönhetően igény szerint új területek bevonása is lehetséges lesz a projektedbe.

Riport és meeting:

Az eredményekről havi riportot készítünk neked, melyből feketén fehéren, forintra pontosan látni fogod, hogy milyen eredmények születtek, mekkora árbevételt hozott neked egy-egy Facebook hirdetés. Majd pedig egy Skype konzultáció során át is beszélünk mindent. Neked csak annyi a dolgod, hogy a tőled jól megszokott minőségben szolgáld ki a Facebook hirdetés által szállított új vevőidet!

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

FACEBOOK HIRDETÉS MANAGEMENT MÁR HAVI 29.000 FT-TÓL
+ 65.000 FT ÖSSZÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SZOLGÁLTATÁS!

Igen, jól látod! Facebook hirdetés management szolgáltatásunk már 29.000 Ft/hó díjon elérhető a kkv cégvezetők számára. Sőt! Ajándékba adunk mellé 65.000 Ft összértékű Menta Marketing szolgáltatást is. A részleteket megtalálod a cégedre szabott árajánlatunkban, amit ITT tudsz kérni, méghozzá kötelezettségek nélkül »»»

 

TOVÁBBI 12 VERHETETLEN ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a Facebook hirdetésedet egy marketing ügynökségnek, vagy marketingesnek.

1. Nálunk NINCS minimális havi hirdetési költségkeret:

sok ügynökség csak minimum 100.000 Ft-os havi hirdetési költség esetén áll szóba veled. Nálunk akár kis költséggel is indulhat a hirdetésed és ráérsz majd csak akkor növelni, ha már szépen jönnek az eredményeid (és a bevételed).

2. Nálunk NINCS minimum megbízási időtartam:

sok ügynökség csak minimum 3-6 hónapra aláírt szerződés után kezdi meg veled a munkát. Nálunk ilyen megkötés sincs! Rövid távra, akár egy rövidebb, néhány hetes hirdetési kampányra is felkérheted szakértőinket.

3. Nálunk NINCS előre fizetés:

sok ügynökség csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik legalább az első havi management díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak és kizárólag azért a munkáért kell fizetned a következő hónap elején, amit az adott hónapban elvégeztünk neked.

4. Nálunk NINCS túlárazás:

a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.

5. Nálunk kiemelt figyelmet kapsz:

míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!

6. 16+ év és 70+ ügyfél tapasztalata:

és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, audit) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ez temérdek Facebook kampányt, sok száz óra aktív munkát, rengeteg eredményt és profitot jelent Ügyfeleinknek. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!

7. Komplett szakmai csapat:

nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a Facebook hirdetéseid a lehető legsikeresebbek legyenek. Szövegírónk és Grafikusunk a Marketingesünk iránymutatásai alapján készítik el a hirdetéseidet, méghozzá a havi marketing kampányaiddal összhangban. Dedikált Project Managered folyamatosan tartja veled a kapcsolatot, a hirdetéseidért pedig Social Media Managerünk felel. Szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.

8. 100% Elégedettségi + Titoktartási Garancia:

Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is! Ezért vállaljuk, hogy ha a közös munka 1. hónapjának végén nem vagy elégedett, azaz nem végeztük el azt a munkát, amit szerződésben vállaltunk, akkor az 1. hónap management díját nem kell kifizetned. Ezt azért merjük ilyen bátran felajánlani, mert a munkánknak hála még soha egyik ügyfelünk sem kérte ezt tőlünk. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.

9. Árajánlat 24 órán belül:

Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.

10. Start akár 48 órán belül:

Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is élesben a kampányod. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.

11. Ajándék szolgáltatások 65.000 Ft összértékben:

már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.

12. Számláinkra nem kerül ÁFA:

igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

 

NÉZZ BE A KULISSZÁK MÖGÉ ÉS HIGGY A SAJÁT SZEMEDNEK!

ÍZELÍTŐ A SIKERES FACEBOOK HIRDETÉSEINKBŐL:

menta_marketing_facebook_hirdetes_3

Több, mint 11 millió: 11.676.100 megjelenés a célpiacnak | közel 3 millió: 2.996.696 elérés a célpiacból | több ezer új oldalkedvelő a Facebook oldalon | és rengeteg új vásárló a weboldalon | mindez 4.843 Euro hirdetési költségből

menta_marketing_facebook_hirdetes_2

357.650 megjelenés a célpiacnak | 167.520 elérés a célpiacból | 138 új oldalkedvelő a Facebook oldalon | 5.983 hivatkozáskattintás a weboldalra, landing oldalakra | mindez mindössze 178.946 Ft hirdetési költségből

menta_marketing_facebook_hirdetes_1

46.087 megjelenés a célpiacnak | 23.400 elérés a célpiacból | 388 új oldalkedvelő a Facebook oldalon | 3.005 bejegyzésaktivitás: lájkok, hozzászólások | mindez mindössze 54.997 Ft hirdetési költségből


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: