mentamarketing_elemzes_tervezes

ELEMZÉS, TERVEZÉS

ELEMZÉS, TERVEZÉS A KKV CÉGVEZETŐKRE, AZAZ RÁD SZABVA

MI MINDENT KAPSZ TŐLÜNK?

Minden szolgáltatásunkat rád, a te cégedre, a te saját igényeidre szabjuk. Tesszük ezt azért, mert egyáltalán nem biztos, hogy pontosan ugyanúgy, ugyanarra van szükséged, mint a többi Ügyfelünknek. De segítségképpen most megosztjuk veled, hogy milyen tervezés és elemzés szolgáltatásokat szoktak kérni tőlünk Ügyfeleink.

KÉREM A CÉGEMRE SZABOTT ÁRAJÁNLATOT »»»

AZ ALÁBBIAKAT AKÁR MIND, VAGY KÜLÖN-KÜLÖN IS KÉRHETED:

Weboldal elemzés »»»

Marketing elemzés »»»

Kampányterv:

Szinte mindig, mindenki összekeveri a marketing tervvel. Te ne tedd! A marketing tervet pályázatokhoz szokás elkészíteni, egy általános képet ad a marketingedről, míg a kampányterv a konkrét, tényleges marketing aktivitásaidat tartalmazza, marketing csatornákra lebontva. Mi nem csupán elindítunk egy hirdetést az aktuális akcióddal kapcsolatban, hanem komplett, hosszú távú marketing stratégiában gondolkozunk veled. Ezért havi kampánytervet is kérhetsz a marketing folyamataidhoz, ami tökéletesen illeszkedni fog a marketing stratégiádba. A kampánytervet igényelheted rövid távon, akár 1 hónapra is, de természetesen az egész éved megtervezésére is!

Kommunikációs naptár:

A kommunikációs naptárat is gyakran összetévesztik a marketing tervvel. Sokszor rendelnek tőlünk marketing tervet, pedig valójában kommunikációs naptárra gondolnak és arra is van szükségük. Ha kéred, a marketing aktivitásaid szövegeit és grafikai elemeit előre megtervezzük a havi kommunikációs naptáradban. Így biztos lehetsz abban, hogy csak és kizárólag olyan tartalom fog előzetes megtekintésed és jóváhagyásod után a célpiacod elé kerülni, amellyel teljesen azonosulni tudsz. A kommunikációs naptár tartalmazni fogja az összes általunk kezelt marketing csatornádat és az azokra tervezett kommunikációs elemeket is napra lebontva. Kérheted rövid távon, akár 1 hónapra is, de természetesen az egész éved megtervezésére is!

Riport:

Az összes általunk kezelt marketing csatorna eredményeiről havi riportot készítünk neked. Ezekből a riportokból végre feketén fehéren és forintra pontosan látni fogod a valós eredményeket és tendenciákat, azaz, hogy melyik marketing csatorna mikor, pontosan hány érdeklődőt hoz Neked, és mennyiért. Melyik marketing csatorna hozza a legtöbbet és melyik hozza őket a legköltséghatékonyabban, azaz hova érdemes helyezni a fókuszt, és melyik csatornát kell kiiktatni. Mennyibe került az, hogy az érdeklődők a weboldaladra, webshopodba vagy offline üzletedbe látogattak, azaz hány Ft a marketing költsége 1 új érdeklődőnek. Megnézheted, hogy havonta átlagosan mekkora marketing költségből hány érdeklődőt szerezhetsz meg, és hogyan teljesítheted a kitűzött céljaidat cégedben. Neked csak annyi a dolgod, hogy a tőled jól megszokott, kiváló minőségben szolgáld ki a marketing által szállított új érdeklődőidet!

Célpiac elemzés és célcsoport elemzés:

Kik alkotják a célpiacodat és kik a célcsoportjaidat? Ha nem tudod a kérdésekre a választ, akkor nagy bajban vagy. Ha pedig az a válaszod, hogy “mindenki” akkor még nagyobb a baj. De ne aggódj, ezért vagyunk mi! Elkészítjük neked a célpiac és célcsoport elemzésedet és máris helyre kerülnek a dolgok, sínen leszel!

Versenytárs elemzés (TOP 3):

Alaposan megvizsgáljuk az általad megnevezett TOP 3 versenytársad adott területét, pl. weboldalát, social média oldalait, hirdetéseit, kommunikációját, stb. hogy ez után végre a tiéd lehessen a jobb!

Kulcsszó kutatás (TOP 3):

Az általad meghatározott téma alapján kulcsszó kutatást végzünk és javaslatot teszünk arra a Google TOP 3 kulcsszóra (fő kulcsszó + a hozzá tartozó 2 kapcsolódó kulcsszó), amelyet az adott témával kapcsolatos online anyagaidban (pl. a termékoldaladon) használnod érdemes annak érdekében, hogy a Google organikus találataiban előkelő helyet érhess el és rád találhassanak a téma iránt érdeklődő leendő vevőid.

Dedikált Project Manager:

Kijelölünk számodra egy Project Managert, aki rengeteg időt, energiát és költséget takarít majd meg Neked, hiszen elegendő lesz csak vele egyeztetned céljaidat, kéréseidet, kérdéseidet. 100% kapcsolattartást biztosít számodra összes ágazatunk összes szakemberével. Felelősséget vállal: folyamatos project management, felügyelet, delegálás, napi koordináció, ellenőrzés, azonnali közbeavatkozás szükség szerint. Biztosítja a szigorú jóváhagyási folyamatot: minden tartalom kizárólag előzetes megtekintésed és írásos jóváhagyásod után kerül élesítésre. Széles szakmai kapcsolatrendszernek köszönhetően igény szerint új területek bevonása is lehetséges lesz a projektedbe.

Konzultáció, start dokumentumok:

Minden közös munka megkezdése előtt felmérjük az igényeidet, megismerjük a vállalkozásodat, a termékeidet/szolgáltatásaidat, céljaidat, a folyamataidat, stb. a Menta Marketing start dokumentumokkal.

Marketing management:

Miután a lehető legalaposabban előkészítettünk mindent, a startot követően sem hagyunk magadra. Marketing folyamataid állandó felügyelet alatt lesznek nálunk az adott marketing csatorna managerei által. Ütemezés, szakszerű kihelyezés, beállítások, optimalizálás, folyamatos management, finomhangolások, ellenőrzés, szükség esetén azonnali közbeavatkozás. A folyamatos optimalizálás során azon leszünk, hogy növeljük az eredményeket, csökkentsük a kampányaid költségét, és így egyre olcsóbban és egyre több érdeklődőt/vevőt szerezzünk neked.

Marketing terv és kommunikációs terv:

Jellemzően pályázatok során lesz szükséged rájuk, a mindennapi marketinged menedzseléséhez nem. A start dokumentumokban azonban kitérünk majd a marketing terv és kommunikációs terv legfontosabb elemeire, amiket a siker érdekében érdemes meghatároznod már az elején (pl.: célok, célpiac, célcsoportok, stb.)

 

MARKETING ELEMZÉS MÁR HAVI 49.000 FT-TÓL
+ akár 65.000 FT ÖSSZÉRTÉKŰ AJÁNDÉK SZOLGÁLTATÁS!

Igen, jól látod! Marketing elemzés szolgáltatásunk már 49.000 Ft-tól elérhető a kkv cégvezetők számára. Sőt! Ajándékba adunk mellé akár 65.000 Ft összértékű Menta Marketing szolgáltatást is. A részleteket megtalálod a cégedre szabott árajánlatunkban, amit ITT tudsz kérni, méghozzá kötelezettségek nélkül »»»

 

TOVÁBBI 12 VERHETETLEN MARKETING ELŐNY, AMIT MIND MEGKAPSZ NÁLUNK

Rengeteg horror storyt hallunk a hozzánk menekülő, csalódott Ügyfelektől. Ezért arra kérünk, légy nagyon körültekintő, amikor kiszervezed a marketingedet egy marketing ügynökségnek, vagy marketingesnek.

1. Nálunk NINCS minimális havi hirdetési költségkeret:

sok ügynökség csak minimum 100.000 Ft-os (vagy még magasabb) havi hirdetési költség esetén áll szóba veled. Nálunk akár kis hirdetési költségkerettel is indulhat a hirdetésed és ráérsz majd csak akkor növelni, ha már szépen jönnek az eredményeid (és a bevételed).

2. Nálunk NINCS minimum megbízási időtartam:

sok ügynökség csak minimum 3-6 hónapra aláírt szerződés után kezdi meg veled a munkát. Nálunk ilyen megkötés sincs! Rövid távra, akár egy rövidebb, néhány hetes közös együttműködésre is felkérheted szakértőinket.

3. Nálunk NINCS előre fizetés:

sok ügynökség csak úgy kezd el neked dolgozni, ha előre elutalod nekik legalább az első havi management díját, még mielőtt akár egy szalmaszálat is keresztbe tettek volna. Nálunk csak és kizárólag azért a munkáért kell fizetned a következő hónap elején, amit az adott hónapban elvégeztünk neked.

4. Nálunk NINCS túlárazás:

a Menta Marketing alapításakor az egyik legfontosabb szempontunk az volt, hogy a kimagasló minőség és a VIP kiszolgálás ne csak a multik privilégiuma legyen. Mindezt elhoztuk a kkv szektor vezetői számára, méghozzá elérhető, normál árakon.

5. Nálunk kiemelt figyelmet kapsz: 

míg más marketing ügynökségek futószalagon darálják le az ügyfeleiket, tucat megoldásokkal, megosztott figyelemmel, egyszerre több, 30-40 akár 100 ügyféllel is foglalkoznak. Nálunk a magas minőség magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelemben részesülsz, ezért egyszerre maximum 5 Ügyféllel dolgozunk együtt. Így biztos lehetsz abban, hogy olyan minőségű munkát kapsz tőlünk, mintha non stop csak veled foglalkoznánk!

6. 17 év és 75 ügyfél tapasztalata:

és ez még csak a Project Managerünk szakmai múltja. Ezen kívül az összes területen (Social Media, Google Ads, SEO szövegírás, weboldal, grafika, marketing, elemzés) legalább 2-2 kiemelkedő szakemberrel, vagy komplett csapattal dolgozunk együtt, akik szintén legalább ennyi tapasztalattal rendelkeznek. Ők együtt, szinergiát létrehozva folyamatos, maximális színvonalat képesek nyújtani Ügyfeleink számára. Ez temérdek Facebook kampányt, sok száz óra aktív munkát, rengeteg eredményt és profitot jelent Ügyfeleinknek. Ezt a sok-sok tapasztalatot most mind a te szolgálatodba állítjuk!

7. Komplett szakmai csapat:

nálunk több szakértő dolgozik majd azon, hogy a marketinged a lehető legsikeresebb legyen. Dedikált Project Managered pedig folyamatosan tartja veled a kapcsolatot és szükség esetén további szakembereket is bevonunk a projektedbe.

8. Titoktartási Garancia: 

Pontosan tudjuk, hogy vállalkozásod a szívügyed, a gyermeked. Nekünk is fontos, hogy eredményt hozzon a befektetett idő, energia, pénz, hiszen ez a mi sikerünk is. A titoktartást is szerződésbe foglaljuk és vállaljuk, hogy a közös munka során nálunk valódi biztonságban lesznek a tőled kapott adatok és információk.

9. Árajánlat 24 órán belül: 

Pontosan tudjuk, hogy az idő az, amiből a legkevesebb van egy magyar mikro-, kis- vagy középvállalkozás vezetőjének és Te is azonnali megoldást szeretnél, igazából már tegnapra. Ezért mi villámgyorsan reagálunk, ajánlatkérésed után 24 órán belül megkapod a pontos, minden részletre kitérő, személyre szabott árajánlatunkat, mely alapján már biztonsággal, megalapozott döntést tudsz hozni, méghozzá azonnal.

10. Start akár 48 órán belül: 

Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Ettől a pillanattól kezdve akár már 48 órán belül indulhat is élesben a projekted. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki a beindított marketing csatornákból érkező új érdeklődőket és vevőket. Ilyen tempóra 1 marketinges egyedül, vagy egy mamut módjára nehezen mozduló, sok ügyfél között elaprózódott, nagyobb reklámügynökség szintén nem lenne képes, ami érthető, és nem is elvárható.

11. Ajándék szolgáltatások akár 65.000 Ft összértékben: 

már rögtön az árajánlatunkban ajándék szolgáltatásokkal kényeztetünk.

12. Számláinkra nem kerül ÁFA:

igen, jól látod! Nálunk még ezt is megspórolhatod.


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: