menta_marketing_audit

AUDIT

A 2 legnépszerűbb és életmentő audit szolgáltatásunkat (Marketing tanácsadás + Weboldal elemzés) most csomagba gyúrtuk. Itt a remek alkalom, hogy olyan szakértők segítségét kérd, akik 16+ év és 70+ ügyfél tapasztalatával bírnak. Mindössze 10 munkanap, start akár 48 órán belül, Skype meeting, részletes, átfogó, valós tényadatokat és javítási javaslatokat tartalmazó dokumentum!

HOGYAN ZAJLIK AZ AUDIT?

  1. Kattints IDE és kérd részletes, személyre szabott árajánlatunkat »»» melyet 24 órán belül küldünk is neked.
  2. Rendeld meg az AUDIT szolgáltatást! Az árajánlat mellé csatolni fogjuk Neked a megrendelő lapot, ezt csak ki kell töltened és visszaküldened nekünk az info@mentamarketing.hu e-mail címre. Ennyi az egész!
  3. A megrendelésed után 48 órán belül megkapod online a cégedre szabott marketing audit dokumentumát, melyben irányított kérdéseket kell megválaszolnod és a kért adatokat/anyagokat elektronikusan elküldened nekünk. Közben megkezdjük a weboldalad elemzését.
  4. 10 munkanapon belül e-mail postafiókodban lesz a teljes audit dokumentuma, melyben bemutatjuk a vizsgálat során tapasztalt hiányosságokat, illetve  javítási és megvalósítási javaslatokat adunk. Ha szeretnéd, egy Skype meeting során át is beszéljük veled közösen.

IDŐTARTAM

Mindössze 10 munkanap.

A LEGJOBB ÁR, A LEGJOBB BEFEKTETÉS A SIKEREDBE:

Hiszen csomagban olcsóbb: Irányár MARKETING + WEBOLDAL AUDIT 2 x 49.000 = 98.000 Ft helyett  88.000 Ft, ami 10.000 Ft megtakarítást jelent számodra. Sőt! A Menta Marketing alanyi adó mentes vállalkozás, azaz számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra, így a fenti ár végösszegnek tekinthető. + 65.000 Ft AJÁNDÉK szolgáltatás az árajánlatban! A részletekért kattints IDE »»»

FIZETÉS

Szolgáltatásaink fizetését kényelmes, egyszerű, gyors, biztonságos és utánkövethető banki átutalással intézheted.

START AKÁR 48 ÓRÁN BELÜL

A megrendelés után akár már 48 órán belül el is indulhat a közös munka. Amint minden szükséges információt megkaptunk Tőled, azonnal nyomunk is egy START gombot, és szakmai csapatunk máris elkezdi a munkát. Neked már csak annyi a dolgod, hogy a Tőled jól megszokott, kifogástalan módon szolgáld ki az érkező új érdeklődőket.

ÍZELÍTŐ A MUNKÁINKBÓL:


KÉRD SZEMÉLYRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatások 65.000 Ft értékben: