4.990 Ft
Karácsonyi kampány tervező

KARÁCSONYI KAMPÁNY TERVEZŐ

Karácsonyi kampány tervezőnkkel idén zárd az évedet sikerrel és profittal! 17 év & több, mint 80 ügyfél marketing tapasztalatai alapján, a magyar KKV szektorra szabva. Mi is ezt használjuk minden ügyfelünknél! Tanuld meg Te is, kb. 1 óra alatt!

MEGOSZTJUK VELED MARKETING ÜGYNÖKSÉGÜNK BELSŐ VIP TUDÁSANYAGAIT

Ha nem akarod kiszervezni a marketingedet, megmutatjuk, hogyan csináld te magad: a 39.000 Ft értékű karácsonyi kampány tervező management szolgáltatásunk egy szelete most 4.990 Ft-ért letölthető e-book formában. A karácsonyi szezon marketing és sales szempontjából az év legdurvább időszaka. Hatalmas a reklámzaj, hatalmasak hirdetési költések, de hatalmas a vásárlási kedv is. Éppen ezért fontos, hogy kitűnj a tömegből és téged (a te termékedet/ szolgáltatásodat) válassza a célpiacod! Megér neked pár ezer Ft-ot, hogy idén végre sikerrel és profittal zárhasd az évedet? Gondolom, IGEN!

FORMÁTUM:

PDF (így minden eszközön olvasható és ki is nyomtatható)

ÁR:

4.990 Ft (és számláinkra NEM kerül ÁFA felszámításra)

FIZETÉSI MÓD:

banki átutalás

HOGYAN JUTHATSZ HOZZÁ?

  1. Töltsd ki számlázási adataiddal az alábbi megrendelő űrlapot!
  2. Elkészítjük és küldjük a számládat, mely alapján utalni tudsz.
  3. Amint beérkezett utalásod a bankszámlánkra, küldjük a megrendelt e-bookot.

 

Ha bármilyen akadályba ütköznél az e-book megrendelés során, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@mentamarketing.hu e-mail címen vagy a +36 30 955 7431 -es telefonszámon!