Referenciáink

Hozz megfontolt döntést, és válassz minket 15 év & 60 elégedett ügyfél véleménye alapján!

Minden vásárlásnál fontos szerepet játszik a jelenlegi és korábbi ügyfelek véleménye. Ez halmozottan igaz manapság és még inkább akkor, ha saját vállalkozásunknak keresünk segítséget. Egy felelősségteljes vezető akkor dönt jól, ha megbízható, tapasztalt, reális áron dolgozó, sikeres reklámügynökségnek szervezi ki marketingjét.

Íme a szívünknek legkedvesebb referenciáink, hogy segítsünk a döntésben:

 

“Kedves Menta Marketing Csapata! Az Europapier Budapest Kft nevében, mint a legnagyobb magyarországi papír nagykereskedelmi vállalt nevében szeretnék köszönetet mondani az évek óta tartó kiváló, professzionális szintű együttműködésünkhöz. Eltelt újabb egy év, és megannyi sikeres közös munka a hátunk mögött. Ugyanakkor ha belegondolok, mennyi újabb előttünk, melyek mind egyedi specifikus igények, kihívások, összetett megoldandó feladatok. Azonban a teljesség nyugalmával állok most ezen kihívások elé, ugyanis tudom, hogy nálatok a Menta Marketingnél jó kezekben vagyunk. Őszintén  mondhatom, hogy a legmagasabb szintű odafigyelést, precíz munkát, minden részletre kiterjedő figyelmet, és a felgyorsult átfutási időkhöz alkalmazkodó gyors munkát kapunk tőletek és ezért nagyon hálásak vagyunk. A gyors átfutás a papír-nyomdaiparban rendkívül fontos, ezért is szeretném ezt kihangsúlyozni. Csak néhány részlet az együttműködésünkből: egész oldalas hirdetések komplex kivitelezése a Nyomdavilág és a Print & Publishing, valamint a Packaging országos terjesztésű szakmai lapokban. Különféle promóciós hírlevelek elkészítése, katalógus szerkesztése, belső céges dokumentumok, és még hosszan lehetne folytatni a sort. Minden olyan vállalkozás számára ajánlom a Menta Marketinget, ahol a fenti igényekre vagy bármilyen más jellegű grafikai anyagok teljes körű elkészítésére van igény! Köszönjük még egyszer a munkátokat!”

Kéri Péter
Értékesítési Vezető – Nyomdai papírok
Europapier Budapest Kft.
www.europapier.com

 

“Amikor elkezdtünk együtt dolgozni a Menta Marketing csapatával, Edinával, akkor még nagyon határozott elképzeléseink voltak, hogy MAXIMUM mit szeretnénk. Se többet, se kevesebbet. Készüljön új honlap, készüljön egy kis arculat és picit azért marketingezzünk is..és ennyi. Ehhez képest, már a második héttől, ha bármilyen új, megoldandó feladat talált meg, automatikusan őket kerestem: kellene logós tasak..kellene gyorsan egy gyors marketing kampány..etc. És mivel mindent extra gyorsan megoldanak, rugalmasak, kedvesek, így azt hiszem elmondhatom: FÜGGŐSÉGET OKOZNAK! Edina: KÖSZÖNÖM!”

Németh Anita
Értékesítési vezető – Digitális üzletág,
Centrum Servis Hungary Kft.
www.centrumservis.hu

 

“A Prezentex Kft. és a giraffe® márka nevében is kijelenthetjük, hogy nagyon örülünk, hogy Veletek dolgozhatunk. Mindig naprakészen, a határidőket szigorúan betartva, áldozatos munkát végeztek. Külön köszönet Edinának, aki fáradhatatlanul igyekszik a lehető legtöbbet kihozni nem csak a saját, de a partnerei munkájából is.”

Varga Martin
Kereskedelmi vezető
Prezentex Kft.
www.prezentex.hu

 

“Edináékkal nagyon előremutató a munka. Határidőt betartva, precízen és határozott iránymutatásokkal dolgoznak. Rugalmasak és rövid válaszidőkkel segítik a munkánkat. Szakmaiságuk a számokban is megmutatkozik, csak ajánlati tudom őket.”

Valentin Alexandra
Marketing manager
Plantaco Kft.
www.plantaco.com

 

“Nagy elégedettségünkre szolgált együttműködni a Menta Marketinggel, mert napra kész, szakértő munkájukkal elősegítették cégünk marketingjének kialakítását. Mindig felkészültek, segítőkészek voltak, bármilyen kérdéssel fordultunk hozzájuk. Bátran ajánljuk Őket!”

Udvaros Márk
Tulajdonos, Ügyvezető
Aurora Candle Company
www.auroracandle.hu

 

“Cégünk az elmúlt években jelentősen kibővítette termékkörét, mely diverzifikált portfóliót  eredményezett és ezért  még szélesebb marketing kommunikációra volt szükségünk. Ráadásul manapság már nem elegendő csak egy, akár személyes csatornát fenntartani a vevőink felé, érdemes több platformon megjelenni a vevőkörünk előtt. Ezen törekvésünket számtalan olyan marketingeszközzel is erősítjük, amiben a Menta Marketing reklámügynökség van a segítségünkre. Bátran ajánlom tehát a Menta Marketing csapatát minden olyan  vállalat számára, akik naprakész, magas minőséget várnak el a partnereiktől. Ezt hivatott alátámasztani a nekünk készített Europapier termékkatalógus, a sikeres E-DM kampányok, a flyerek nívós grafikai kivitelezései és az országos rendezvényeinkben való kiváló szervezés is. Szeretném kiemelni továbbá azt is, hogy a kért munkákat mindig rendkívül gyorsan kapjuk meg Tőlük, és ez a mai, felgyorsult világunkban csak még tovább fokozza elégedettségünket!”

Udvarvölgyi Sándor
Ügyvezető
Europapier Budapest Kft.
www.europapier.com

 

“A Menta Marketing megbízható szolgáltató, akik megrendelésünket gyorsan, nehézségek nélkül teljesítették, és kiválóan kommunikáltak külföldi partnereinkkel is. Kedves és ügyfél-központú hozzáállásuk miatt szívesen ajánljuk őket mindenkinek.”

Dr. Somogyi Zsuzsa
Director, Innovative Payments
RIVKA Consulting Ltd.
www.rivkaconsulting.eu
www.safepaycorp.com

 

„Az Europapier Budapest Kft. nemzetközi háttérrel rendelkező piacvezető papírkereskedésként gyakran jelenik meg szaksajtóban újdonságaival, aktuális trendek ismertetésével, promócióival. Főként hirdetések, reklámszövegek hatásos, figyelemfelkeltő megtervezéséhez kérjük a Menta Marketing tanácsait, szaktudását. Évek óta sok közös sikert könyvelhettünk el, a jövőben is számítunk a Menta Marketing szakértelmére. Edina erőssége, hogy képes “belehelyezkedni” a konkrét szituációba, feladatba, a kitűzött célokra fókuszálva elkötelezetten képviseli megbízóját.“

Murai Gabriella
Termék specialista – Kreatív papírok
Europapier Budapest Kft.
www.europapier.com

 

“A Menta Marketing csapatától, és legfőképpen Edinától sokkal többet kaptunk, mint amire számítottunk. A legmagasabb szintű odafigyelés mellett tanácsokat is kaptunk, hogyan lehetünk még jobbak. A velük töltött idő alatt rendeléseink száma érezhetően megnőtt, új ügyfeleket eredményezve. Profi módon állították fel a Facebook és Instagram csatornáinkat, a Google hirdetésekről nem is beszélve. Köszönjük a munkátokat!”

Horváth Martin
Marketing Manager
Folprint Lézergravírozás
Folprint Zöldnyomda Kft.
folprint-lezergravirozas.hu

 

„A Menta Marketing csapattal már az ajánlatkérésünk is könnyen ment, ugyanis valóban 24 órán belül felvették velünk a kapcsolatot. A személyes találkozó helyett egy videó chatben ismertettük a célkitűzéseinket, melyet gyakorlatilag már az első héten le tudtunk bonyolítani! Az elképzeléseink megvalósítása mellett olyan újdonságokra is felhívták a figyelmünket, melyekre nem is gondoltunk. Külön öröm volt hogy szinte minden marketing tevékenység beletartozik a profilukba, így a szórólapunk grafikai elkészítése mellett tudtak segíteni a rendezvényeink lebonyolításában és új akcióink megformálásában is. Szoros együttműködésünknek hála most már jobban belelátnak cégünk működésébe, erősségeinkbe, így egyre inkább ők szállítják nekünk az ötleteket és kreatív elképzeléseket is, így nekünk szinte már csak választani kell közülük! Összességében egy-egy projektre kerestünk szakértőt, de most már elmondhatjuk hogy saját marketinges kolléga helyett egy kész csapat támogat minket ezen a fronton, hatékonyabban, gyorsabban, olcsóbban.“

Tordai Szabolcs
Értékesítési vezető – Higiéniai divízió
Europapier Budapest Kft.
www.europapier.com

 

KÉRD RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT ITT >>>

Ajánlatunkat 24 órán belül megkapod

benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal 88.000 Ft értékben,

100% Garancia-trióval,

start akár 48 órán belül!

 

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is: