Pantone 2021 illuminating

PANTONE 2021 ÉV SZÍNE: ILLUMINATING

A PANTONE SZÍNINTÉZET DÖNTÖTT

Hiszen minden évben, így idén is kiválasztotta a következő év hivatalos színét (Pantone 2021). A vállalat évente 2x szervez titkos találkozót Európában, ahol a különböző nemzetek csoportjai megvitatják a színszabványokat, majd 2 nap prezentáció és megfeszített vita után végül döntenek és megválasztják a következő év színét.

Az Pantone színintézet karrierje még 1963-ban indult. Megteremtette a nyomda- és grafikai ipar, valamint a divat számára a nemzetközi színrendszereket. Egységes színpalettát alkottak, ahol az árnyalatokhoz számokat rendeltek, megkönnyítve ezzel számos iparág munkáját. Sőt, a mai napig újabb és újabb árnyalatokkal egészítik ki.

PANTONE 2021

Az év színe egy nagyon ügyes marketingfogás, ami a 2000-es években indult útjára. Ekkortól ugyanis minden évben kiemelnek 1 színt, és egy teljes évig csak ezzel foglalkoznak, folyamatos promóciót és hírverést generálva neki. Az év színét természetesen előszeretettel használják a marketing szakmában is. A szakemberek minden decemberben türelmetlenül várják, hogy a Pantone színintézet végre bejelentse a következő év színét.

ILLUMINATING, AZ ÉV SZÍNE

A Pantone 2021 színe ezúttal az illuminating (világító), melynek szlogenje is tökéletes: „a barátságos és örömteli sárga, amely a napsütéses nap ígéretét hozza”. És ez bizony azt is jelenti, hogy ez a gyönyörű szín 2021-ben vissza fog köszönni sok designer munkájában, legyen szó bútorokról, ruhákról, vagy akár marketing anyagokról.

2021-ben mi is előszeretettel használjuk majd ezt a színt Ügyfeleink grafikai anyagain, hiszen élen járunk a marketing trendekben.

GRAFIKA szolgáltatásainkból itt kaphatsz ízelítőt »»»


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: