menta_marketing_facebook_shops

FACEBOOK SHOPS

A FACEBOOK ÚJ E-KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁSA

Bréking! Mark Zuckerberg személyesen jelentette be a friss hírt Facebook élő videójában: a Facebook elindítja az új, e-kereskedelmi szolgáltatását, azaz a Facebook Shops-t. A bevezetés a napokban kezdődött meg, jelenleg is tesztelés alatt áll. Az új funkció a következő hónapok során lesz elérhető Ügyfeleink számára. Mi már nagyon várjuk!

Ha Te is szeretnél vállalkozásodnak Facebook Shops-t, kérd cégedre szabott árajánlatodat, benne 65.000 Ft értékű AJÁNDÉK szolgáltatásokkal »»»

FACEBOOK SHOPS ELŐNYEI

A Facebook Shops használatával olyan online boltot hozunk létre Ügyfeleinknek, amelyet a Facebookról és az Instagramról is elérhetnek a vevőik. Ez sokkal jobb megoldás lesz, mint a mostani áruház funkció, hiszen a magyar piacon ez jelenleg inkább csak virtuális katalógusként használható, mivel online fizetési lehetőség sajnos nincs benne.

Bár az új rendszert elsősorban a koronavírus okozta online értékesítés robbanásszerű növekedése miatt fejlesztették, nem csak azok használhatják, akiket kár ért a járvány miatt. Minden Ügyfelünk kiaknázhatja a benne rejlő lehetőségeket, az olyan cégek, boltok is, akik most még nem rendelkeznek webshoppal. De természetesen a meglévő webáruházaitokkal is összeköthetjük, hiszen Shopify, BigCommerce, WooCommerce rendszerek integrálása is biztosított. Ha pedig a vevőiteknek segítségre, információra lesz szükségük egy-egy termékkel kapcsolatban a vásárlások során, könnyedén felvehetik veletek a kapcsolatot WhatsApp, a Messenger, vagy az Instagram Direct segítségével. Sőt, akár még a csomag állapota is nyomon követhető lesz.

INSTAGRAM SHOPS, LIVE SHOPPING, HŰSÉGPROGRAMOK INTEGRÁLÁS

WOW! Nyárra is tartogat újdonságokat Ügyfeleinknek a Facebook és persze mi is!

Kérd SOCIAL MEDIA szolgáltatásunkat még ma, hogy a Te céged is profitálhasson a Facebook és az Instagram újdonságaiból »»»

Forrás: www.facebook.com/zuck


KÉRD CÉGEDRE SZABOTT ÁRAJÁNLATODAT!

Benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal akár 65.000 Ft összértékben: