mentamarketing_karacsony

A 2019-ES KARÁCSONY TRENDSZÍNEI A MARKETINGBEN

A karácsony már hónapok óta a mindennapjaink része, hiszen a Menta Marketing ügyfeleit már jó előre, az ősz folyamán felkészítettük karácsonyi szezonra, az év végi őrületre. Elkészültek a grafikáik a karácsonyi céges ajándékokra, a karácsonyi voucherek, a karácsonyi postok és hirdetések, karácsonyi hangulatba öltöztettük a social media csatornáikat. Már dübörögnek az ünnepi kampányaik, jönnek az eredmények. Így Ők teljes nyugalommal lógathatják majd a lábukat a kandalló mellett, a karácsonyfa fényeibe révedve tojáslikőrtől kótyagosan ,majd pedig büszkén, elégedetten és boldogan fognak pezsgővel koccintani szilveszterkor, hiszen: SIKERESEN ZÁRHATJÁK AZ ÉVET! Most bepillantást engedünk neked a kulisszák mögé, és megmutatjuk, hogy

MIK A 2019-ES KARÁCSONY LEGÚJABB GRAFIKAI TRENDJEI, AMIKKEL AZ IDEI SZEZONBAN DOLGOZTUNK

A KLASSZIKUS KARÁCSONY PIROS

Őszintén bevallom, hogy a személyes kedvencem. A klasszikus színek szerencsére sosem mennek ki a divatból. A „karácsony piros“ masszívan tartja magát az élen, teljesen megérdemelten. Meleg és családias hangulatot kölcsönöztünk vele a kreatívoknak. Istenien passzolt hozzá a fehér, a fenyő zöld és az arany is.

AZ EXTRÉM FEKETE-FEHÉR KARÁCSONY

A fehér szín remekül kombinálható más színekkel és igazán feldobja pl. a fenyőfa sötétebb zöld színeit. Igazán elegáns megjelenést biztosít főleg akkor, ha többféle textúrában is megmutatjuk a grafikákon. Például a csillogó és a matt keverékével isteni hatást tudtunk kelteni. Idén a fehéret feketével vagy nagyon sötét szürkével kiegészítve merésszé, drámaivá és végtelenül elegánssá varázsoltuk a karácsonyi marketing anyagokat.

A NŐIES FÁRADT RÓZSASZÍN

Legfőképpen azon ügyfeleinknél használtuk idén, ahol döntően női a célcsoport. Hiszen ezzel a színnel nőiességet és meleg hangulatot tudtunk kölcsönözni a grafikai anyagoknak. Igazi hívogató hatást tudtunk elérni vele. Kiegészítő színként szürkét vagy fehéret használtunk leginkább, de a rózsaszín több árnyalatát is csatasorba állítottuk.

A KARÁCSONY CSILLOGÓ EZÜSTBEN

Szikrázó ragyogás, stílusos megjelenés, elegancia. Ezzel a tulajdonsággal mind rendelkezik az ezüst. Más színek hatását is tudtuk vele fokozni és garantáltan ünnepi hangulatba ejti majd még a legellenállóbbakat is.

 

Ha Te nem voltál ennyire szervezett és előrelátó idén, javaslom, hogy már most vésd be a 2020-as marketing és kommunikációs naptáradba a szeptember-október hónapokra: elkészíteni a karácsonyi kampányokat! Ha segítségre van szükséged:

KÉRD RÉSZLETES ÁRAJÁNLATUNKAT ITT >>>

Ajánlatunkat 24 órán belül megkapod

benne AJÁNDÉK szolgáltatásokkal 88.000 Ft értékben,

100% Garancia-trióval,

start akár 48 órán belül!

 

Ha tetszett, kérlek oszd meg másokkal is: